casemiro281122

Brasil videre til kvartfinale

Mandag kveld var det brasilianernes tur til å kjempe om kvartfinale. Tidligere mandag vant Kroatia mot Japan etter straffesparkkonkurranse som betyr at Brasil møter Kroatia i kvartfinalen etter seieren mot Sør-Korea.

Kampen endte 4-1 etter herjing fra Brasils side. Det var en vanskelig kamp for Sør-Korea ettersom at brasilianerne ledet 4-0 allerede etter 36 minutter. Casemiro var med fra start og spilte hele kampen, mens Fred og Antony satt på benken.

Brasil 4-1 Sør-Korea

Brasil: Alisson (Weverton 80) – Éder Militão (Dani Alves 63), Marquinhos, Thiago Silva, Danilo (Gleison Bremer 72) – Casemiro, Lucas Paquetá – Raphinha, Neymar (Rodrygo 81), Vinícius Júnior (Gabriel Martinelli 72) – Richarlison.

Vi oppdaterer med mål, røde kort og det viktigste rundt United-spillerne.

Mål: 1-0 Vinícius Júnior (7), 2-0 Neymar (Straffe 13), 3-0 Richarlison (29), 4-0 Lucas Paquetá (36), 4-1 Paik Seung-ho (76)

Live:

90+4min: Kampen er over.

76min: Mål! Sør-Korea scorer et nydelig mål og fansen feirer som aldri før. Fint å se at de fortsatt holder humøret oppe til tross for stillinga. Målet ble scoret av Paik Seung-ho, som spilte sin første landskamp.

36min: Mål! Det fjerde målet kommer etter en nydelig contring av Brasil. Lucas Paquetá banker ballen inn i mål.

33min: Casemiro gjør en dårlig avslutning som sendes langt utenfor mål.

29min: Mål! Nydelig spill av Brasil fører til at Richarlison scorer kampens tredje mål.

13min: Mål! Neymar skyter straffen rolig og lett i hjørnet.

10min: Brasil får straffe etter at Richarlison blir spraket ned.

7min: Mål! Brasil trengte ikke lang tid før de havnet i ledelsen, takket være Vinícius Júnior og forarbeid av Raphinia,

1min: Kampen er i gang

0min: Vinneren av kampen møter Kroatia i kvartfinalen.