ENSCHEDE, NETHERLANDS - APRIL 04: Luuk de Jong of PSV looks on during the Dutch Eredivisie match between FC Twente and PSV Eindhoven held at De Grolsch Veste Stadium on April 4, 2015 in Enschede, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Kun én av CL-rivalene vant

SPIONØYNE: Det ble poengdeling for Luuk de Jong og PSV da kun én av CL-motstanderne fikk full pott i helgen.

I helgen vant Manchester United på klassisk Ferguson-vis da de hentet alle tre poengene i kampens siste sekunder.

De andre lagene i Champions Leagues gruppe B gikk det ikke på samme måte. Bortsett fra United var det kun Wolfsburg som tok tre poeng i helgen, mens PSV måtte nøye seg med poengdeling.

CSKA Moskva hadde ingen god helg og gikk på et 2-0 tap mot Kryliya Sovetov som var to poeng over nedrykksstreken før oppgjøret.

Willem II 2-2 PSV Eindhoven

De tilreisende PSV-supporterne forventet nok ingenting annet enn tre poeng da PSV, som ligger på en 2.plass i ligaen, møtte Willem II som ligger nest sist i Eredevisie.

Det tok ikke lang tid før PSV kunne sette jubelen løs. Allerede etter 11 minutter lurte Gastón Pereiro offsidefellen og sendte bortelaget i føringen med en lekker lobb over Willems keeper.

dj
REDDET POENG: Luuk de Jong utlignet og reddet poeng for PSV i helgens kamp mot Willem II.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til PSV, men tidlig i 2.omgang snudde det hele.

10 minutter ut i omgangen steg Erik Falkenburg til værs og stanget inn utligningen til Willem fra en corner. PSV var rystet, og bedre ble det ikke for tabell-toeren fem minutter senere.

Hjemmelaget fikk et innkast høyt i banen og kastet inn i feltet, og der inne var samme mann som utlignet. På halv-volley trikset Falkenburg ballen opp i været før han sendte avgårde en avslutning i PSV-keeperens høyre hjørne som kun David De Gea kunne stoppet.

Gleden ble dog ikke langvarig for hjemmelaget da PSV-stjernen Luuk de Jong banket inn utligningen ti minutter senere og scoret sitt 11. mål i ligaen.

Det avgjørende målet kom aldri for noen av lagene, og Willem jublet nok litt mer for poengdeling enn PSV.

PSVs lag: Zoet, Arias, Bruma, Brenet, Isimat-Mirin, Guardado, Hendrix (Maher 66), Pröpper, Pereiro, Locadia (Narsingh 66), de Jong.
Uben. innb: Pasveer, Moreno, Poulsen, Schaars, Bergwijn.

Wolfsburg 6-0 Werder Bremen

«Ulvene» tok en knusende seier over Werder Bremen med 6-0 og går inn i neste CL-runde med best tenkelig utgangspunkt.

Det skjedde noe smått utrolig da Wolfsburg tok ledelsen etter kun 11 minutter ved et selvmål av Werder Bremen.

Ballen passerte linja etter 10 minutter og 42 sekunder, nøyaktig samme tidspunkt som da Memphis sendte United i ledelsen mot Watford da kampklokka også stod på 10:42.

STORSEIER: Wolfsburg knuste Werder Bremen 6-0. Bildet: Daniel Caligiuri(t.v) og Bas Dost mot United 30.sept.

Kampen roet seg litt ned etter den første scoringen, men like før pause doblet Max Kruse ledelsen til Wolfsburg da han stusset inn 2-0.

I 2.omgang tok det helt av for Wolfsburg som scoret hvert tiende minutt.

Først ut i 2.omgang var Vieirinha som banket inn 3-0 ti minutter ut i omgangen, før Joshua Guilavogui scoret kampens fjerde.

Tyve minutter senere satte Kruse punktumet med sitt andre for dagen etter målsniken Bas Dost enkelt scoret på åpent mål ti minutter før.

Wolfsburgs lag: Benaglio, Träsch, Schäfer, Dante, Naldo, Vieirinha (Schürrle 65), Gustavo (Guilavogui 34), Arnold, Caligiuri (Azzaoui 76), Kruse, Dost.
Uben. innb: Casteels, Klose, Jung, Bendtner

CSKA Moskva 0-2 Kryliya Sovetov

Med hjemmekamp kom Kryliya Sovetov på besøk som før dette oppgjøret hadde en spinkel luke på to poeng ned til nedrykksstreken.

Ytterst få ventet seg noen overraskelse fra bortelaget, men da 90 minutter var omme var det Kryliya stakk av med alle poengene.

CSKA Moskva var det soleklart beste laget i den første omgangen og var nære på å score ved flere anledninger, men hjemmelaget fikk aldri uttelling. Lagene gikk til pause med 0-0 og Kryliya fikk en kjempeåpning på 2.omgangen.

Seks minutter ut i omgangen kom CSKA-keeper Akinfeev på halvdistanse, ble rundet av makedonske Jahovic og måtte se han sette ballen i det åpne målet.

POENGTAP: Det ble hjemmetap for Ahmed Musa(t.h) og CSKA Moskva denne helgen da Kryliya Sovetov kom på besøk.

Hjemmelaget fortsatte å presse på, men ti minutter senere kontret Jahovic inn 2-0 på egenhånd da CSKA mistet ballen høyt i banen. Jahovic kom seg fri på høyresiden og banket inn sitt andre for dagen i motsatt hjørne.

Tre minutter etter 2-0 scoringen fikk bortelaget straffe, men fra 11-meter ble ballen blåst over mål.

CSKA fikk aldri sjansene de trengte og måtte se seg slått.

CSKAs lag: Akinfeev, Berezutskiy, Fernandes, Ignashevich, Nababkin (Panchenko 60), Dzagoev, Milanov, Natcho (Golovin 69), Tosic, Wernbloom, Musa.
Uben. innb: Cauna, Chepchugov, Vasin, Chernov.