Kritisk til Welbeck-salget

– Jeg synes United hentet noen kvalitetsspillere og lot rett spillere gå – bortsett fra Danny, sier United-legende Bryan Robson.

Manchester United har nylig lagt bak seg et sjeldent travelt overgangsmarked, og forholdsvis nyankomne Louis van Gaal har for alvor begynt å sette sitt preg på laget som avsluttet fjorårssesongen på syvende plass.

Inn har Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo, Ángel Di María og Radamel Falcao kommet, i tillegg til at unggutten James Wilson stadig nærmer seg førstelagsspill – følgelig falt Danny Welbeck bare lengre og lengre bak i spisskøen, og engelskmannen følte dermed selv at en overgang var det eneste rette.

WELBECK: Forlot til fordel for Arsenal.
WELBECK: Forlot til fordel for Arsenal.

I løpet av overgangsvinduets siste timer ble en avtale med Arsenal sluttført, og Manchester-gutten flyttet dermed til nord-London for å tjene til livets opphold i Arsenal.

Det stiller tidligere Manchester United- og England-kaptein, Bryan Robson, seg kritisk til.

– Jeg synes United hentet noen kvalitetsspillere, og lot rett spillere gå – bortsett fra Danny, sier Robson ifølge Manchester Evening News.

– Det er den eneste (avgjørelsen) jeg tror jeg ikke ville ha gjort. Jeg skulle gjerne fortsatt ha sett Danny som United-spiller, fortsatte han.

Robson tror imidlertid at Englands tomålsscorer mandag vil gjøre det bra for Arsene Wenger & co.

– Han er ikke en som scorer mål kamp inn og kamp ut, men han har andre ferdigheter, og jeg synes tror Arsenal har gjort en god signering.

En annen som også stiller seg kritisk til salget av 23-åringen er den nylig avtroppede stopperkjempen Rio Ferdinand.

– Jeg kan ikke forstå at United gikk med på å selge ham, særlig til Arsenal som er en konkurrent. Det er uforståelig for meg, sa Ferdinand. Mer om det kan du lese du her.