– Kritikerne får bare holde på. Vi takler det

Han var frustrert utover i 2. omgang, Bruno Fernandes.

Ikke på grunn av at United var dårlige, men fordi han selv hadde misbrukt en straffe og United slet med å få inn det avgjørende og fortjente seiersmålet borte mot Newcastle.

Fire minutter før slutt så løsnet det imidlertid.

Donny van de Beek fant Juan Mata midt på banen, han slo perfekt gjennom til Marcus Rashford, Bruno kom selv på et sugende løp, fikk ballen perfekt fra Rashford og plasserte ballen i det bortre hjørnet.

Ansiktsuttrykket hans da inneholdt alle følelsene til samtlige United-supportere i hele verden.

FØLELSESLADET: Bruno Fernandes etter den viktige 2-1-scoringen.

Portugiseren var selvsagt en fornøyd mann etter kampen.

– Vi fortjente dette. Vi spilte en veldig god kamp. Vi skapte mange sjanser. Jeg misbrukte en straffe, men jeg synes 4-1 gir et rettferdig bilde av kampen, sa han.

Det er vanskelig å være uenig, så lenge United hadde 28 avslutninger mot mål, mot Newcastles sju.

– Det viktigste var å vinne, ta de tre poengene, men vi både vant og presterte bra.

Han kunne heldigvis smile av straffebommen.

– Jeg traff ikke som ønsket. Jeg skulle ha den enda mer i hjørnet, men det var ikke godt nok.

– Jeg får gratulere keeperen som den første i Premier League til å redde en straffe fra meg, og nå kan folk si at jeg også bommer på straffer.

– Jeg var riktignok frustrert over straffemissen, men reaksjonen vår var glimrende. Vi scoret noen flotte mål, og Rashford var god. Han gjorde akkurat som vi har trent på, og han fortjente deretter 4-1-målet sitt.

Fernandes avsluttet så med nok et stikk til kritikerne, etter at han tidligere i uka måtte avkrefte påstander om at han var misfornøyd med Ole Gunnar Solskjær som manager.

LES OGSÅ: – Det som er skrevet er ikke sant

– Etter ti måneder her i Manchester United så har jeg forstått at det er mer kritikk her etter et tap enn i noen andre klubber, men det er ok, United er en stor klubb og det takler vi. De (kritikerne) får bare holde på. Som jeg sa etter landskampen så står vi som tropp samlet, sa Uniteds 10er.