Kovar signerte ny kontrakt

Ny kontrakt for keepertalent.

Matej Kovar har signert ny kontrakt med Manchester United, bekrefter klubben.

Det blir ikke oppgitt noen kontraktslengde i offentliggjøringen.

Den 19 år gamle tsjekkeren signerte kontrakten før han sluttet seg til Tsjekkias U21-landslagstropp.

Av Uniteds utenlandske keepertalenter, så skiller Kovar seg foreløpig ut, og han har hatt en meget god start på denne sesongen, med gode prestasjoner både for U23-laget og for det såkalte U21-laget (i praksis U23-laget) United bruker i EFL Trophy.

HAR VÆRT I A-LAGSTROPPER: Matej Kovar, her fra før kampen mot Rochdale, har ved noen anledninger vært med i A-lagstropper. Debuten er nok uansett fortsatt et stykke unna.

Slovakiske Alex Fojticek, som som en del av en låneavtale spiller kamper for den lokale klubben Stalybridge Celtic denne høstsesongen, signerte ny kontrakt i sommer.

– Både Matej og Alex fortjener disse kontraktene; de har kommet fra Tsjekkia og Slovakia og tilpasset seg veldig godt i Manchester. At de signerte disse kontraktene vil sørge for at begge keeperne kan fortsette sin utvikling under våre strålende trenere, sier akademisjef Nick Cox.

– Dette er en herlig tid for våre akademimålvakter, med både Dean Henderson og Kieran O’Hara kalt opp til A-landslag, og vi ser frem til å se alle våre unge keepere oppfylle potensialet.

PS. I den nyeste utgaven av medlemsbladet vårt, så skriver Paul McGuinness om Uniteds keepertalenter. Bladet er nå tilgjengelig digitalt her.