Komfortabel seier for U18

Mats Møller Dæhli hadde to målgivende pasninger i 3-0-seieren over Newcastle.

United hadde få problemer med å slå tabelljumbo Newcastle lørdag ettermiddag. Det ble til slutt 3-0 på Carrington, etter scoringer av Andreas Pereira, James Wilson og Kenji Gorre.

Kampen åpnet på best mulig måte for United. De tok kontrollen helt fra første spark på ballen og imponerte med godt pasningsspill. Det solide overtaket gjorde også slik at United gikk opp i ledlsen etter nu minutter. Mads Møller Dæhli, som leverte en imponerende forestilling, fant Andreas Pereira inne i 16-meteren, og Pereira scoret med en god avslutning. Samme mann var nære ved å score på et nydelig frispark etter en halvtime, men ble stoppet av både tverrliggeren og stanga. Jack Rudge var nære ved å doble ledelsen ett minutt senere, men headingen hans gikk såvidt over.

Men United trengte ikke å vente lenge på 2-0-scoringen. James Wilson hadde vært nære scoring tidligere i omgangen, men sju minutter før pause viste han hvilke kvaliteter han innehar. Donald Love spilte en langpasning til Wilson i bakrom. Med et perfekt medtak tar Wilson ballen ned på brystet, runder keeper og setter ballen enkelt i mål. En perlescoring!

Som flere ganger tidligere denne sesongen, tok U18 foten litt av gasspedalen i andre omgang. Dæhli prøvde seg med et skudd fra 16 meter tidlig i omgangen, men forsøket gikk en meter utenfor. Like etterpå var Newcastle veldig nære en redusering på en corner. Først reddet Jack Rudge på streken, før Golline parerte returen.

Deretter var det en lang og rolig periode, før Kenji Gorre satte inn 3-0 etter 82 minutter, og igjen var det Dæhli som var servitør. Nordmannen slo et godt innlegg og innbytter Gorre headet sikkert inn Uniteds tredje for dagen.

Seieren gjorde at United kuttet ned ledelsen til Southampton, som leder ligaen. United følger nå fire poeng bak serielederen.

United U18 3-0 Newcastle

1: Kampen er igang

9: 1-0! Mats Møller Dæhli serverer Andreas Pereira, som med en fin avslutning sender United i ledelsen. Fortjent ledelse, ettersom United styrer kampen totalt.

11: James Wilson prøver seg, men skuddet går i nettveggen.

29: United briljerer med godt pasningsspill og har god kontroll på kampen.

32: Pereira er nære ved å doble ledelsen, men det gode frisparket hans treffer treverket.

33: Like etterpå slår Donald Love et godt innlegg, men headingen til Jack Rudge går like over.

38: 2-0! En fantastisk pretasjon av James Wilson! En langpasning blir slått i bakrom til Wilson som har et perfekt medtak med brystet, runder keeper, og triller ballen enkelt i mål.

45: Pause. United leder fortjent.

46: Andre omgang har startet

51: Dæhli prøver seg fra 16 meter, men skuddet går en god meter utenfor.

53: Newcastle med dobbeltsjanse på corner. Først reddet Rudge på streken, så tar Gollini returen.

82: 3-0! Dæhli slår et herlig innlegg på hodet til Kenji Gorre, som setter den siste spikeren i kista.

90: Slutt

United: Pierluigi Gollini. Donald Love. Louis Rowley. Matthew Wilkinson. Liam Grimshaw (Declan Dalley 84). Ben Pearson. James Weir. Jack Rudge (Kenji Gorre 59). James Wilson (Sam Byrne 68). Andrea Pereira. Mats Møller Dæhli

Reserver: Kieran O’Hara. Declan Dalley.