Knuste Bolton

Enkel seier for U18 på Carrington.

Bolton spilte seg til den første sjansen i kampen etter tre minutter, men de hvitkledde klarte ikke å skremme Delvin i United-målet nevneverdig med et skudd som gikk til side for mål.

Etter bortelagets tidlige mulighet, tok Manchester United mer over på Carrington, og John Cofie var involvert i det meste som hendte framover på banen.

Et drøyt kvarter ut i kampen burde Cofie ha sendt United i ledelsen. Petrucci spilte spissen fint igjennom, men alene og upresset klarte han ikke å overliste Boltons målvakt, som avverget til hjørnespark.

Ryan Tunnicliffe startet og avsluttet et godt United-angrep tre minutter senere, men igjen klarte gjestene å slippe med skrekken.

United skulle imidlertid få betalt for presset de hadde etablert på Boltons banehalvdel. Cofie kom igjen alene med keeper, men ble felt. Ballen havnet til slutt hos Will Keane, som enkelt kunne sette ballen i det åpne målet. Keane har nå scoret i tre kamper på rad.

Ravel Morrison kom inn for Cofie etter hvilen, og den fotrappe 16-åringen trengte ikke lang tid på å markere seg. Venstreback Fryers vant ballen etter en tøff duell, og Will Keane satte på turboen og spilte elegant gjennom Morrison. Innbytteren gjorde ingen feil alene med Boltons sisteskanse og doblet vertenes ledelse.

Ryan Tunnicliffe punkterte kampen etter en drøy time. Nicky Ajose, som var briljant i andre omgang, rundlurte Boltons høyreback og fant United-kapteinen i feltet, som knallhardt banket inn 3-0 på halv volley.

United skapte store målsjanser på løpende bånd, og Larnell Cole scoret sitt første mål for U18 noensinne. Igjen var Will Keane involvert med et fint forarbeid, og Cole var iskald og avsluttet kontrollert i mål.

Bolton reduserte fem minutter før full tid etter et hjørnespark. Forsvaret var passivt og Delvins opptreden var heller ikke imponerende.

United var interessert i å score flere mål, og Fryers ble felt innefor sekstenmeteren og dommeren pekte på straffemerket. Paul Pogba ekspederte straffen i mål og sikret seg sin første scoring i United-trøyen.

Paul McGuinness` mannskap overkjørte Bolton og kunne ha vunnet med enda større margin. Will Keane var glimrende, Ajose leverte en veldig god andre omgang og Paul Pogba viste hvilke kvaliteter han innehar.

KAMPFAKTA

27 min. 1-0: Keane

51 min. 2-0: Morrison

64 min. 3-0: Tunnicliffe

75 min. 4-0: Cole

84 min. 4-1: Sampson

88 min. 5-1: Pogba (str.)

Laget: Devlin, Massacci, Fornasier, Thorpe, Fryers; Tunnicliffe, Petrucci (Cole 68 min.), Pogba; Keane, Cofie (Morrison 46 min.), Ajose (McGinty 82 min.).

Uben.innb.: Sam Johnstone