Knepent tap for U18

Et svekket og uerfarent U18-lag kjempet hardt, men måtte til slutt gi tapt for Everton. James Wilson scoret Uniteds mål i 2-1-tapet.

Med de fleste av U18-spillerne i Italia, hadde Paul McGuinness et begrenset mannskap å velge mellom. Reece Brown og Scott Wootton var blant de få etablerte som spilte lørdagens kamp. Uniteds unge og uerfarne lag ga Everton kamp til døren, men det ble til slutt tap.

Everton var det beste laget i første omgang. De tok en fortjent ledelse etter et kvarter, på et skudd som Conor Devlin burde ha reddet. Devlin reiste seg og hadde mange gode redninger senere i kampen, før han måtte se seg slått igjen etter 57 minutter.

Senere i omgangen var 15-åringen James Wilson nære ved å redusere for United, men klarte ikke å sette ballen i mål. Like etter scoret han derimot med et bra skudd, og ga United håp. Men flere scoringer ble det ikke, og Everton kunne ta med seg tre poeng hjem til Liverpool.

United: Devlin; R.Brown, Rowley, Wootton, Wilkinson; Ekangamene, Leao (Khan 55), Harrop (Shields 83), Rudge, Gorre (Barber 77); Wilson.

Ubenyttede reserver: Sutherland, Ioannou.

Kilde: ManUtd.com