Knepent tap for U18

To sene scoringer fra Marcus Rashford og Zachary Dearnley holdt ikke.

Lørdag formiddag møttes Manchester United og Newcastle til U18 Premier Leagues fjerde serierunde.

3-2 seieren mot Derby i forrige runde satte United i riktig spor etter en dårlig start på sesongen med 1-1 mot West Brom og 3-1 tap mot Everton i rundene før.

Lagene startet med mye sprut i beina og det var lite som skilte lagene i starten. Til tross for høyt trykk fra begge lag, klarte ingen av lagene å skaper sjanser som resulterte i mål i åpningsminuttene.

Etter 35 minutters spill løsnet det, men dessverre var det ikke for Manchester United. Newcastle-ving Callum Smith slo inn et innlegg som United-keeper George Dorrington bommet på, og hjemmelagets spiss, Lewis McNall kunne enkelt gi Newcastle ledelsen.

Lagene gikk til pause med 1-0.

Smith og McNall var ikke ferdige for dagen, og de gjorde det hele til et mareritt for United. I løpet av 2.omgangens første fem minutter hadde Smith slått to innlegg som McNall styrte bak målet til Dorrington og ga Newcastle en 3-0 med et hat-trick.

På 3-0 så kampen så godt som ferdig ut, og McGuinnesses’ menn så lamslått ut, men Uniteds unggutter ville gi Newcastle kamp. Et voldsomt trykk ga to scoringer og 3-2. Marcus Rashford og Zachary Dearnley stod for scoringene. United fortsatte å angripe, men hjemmelaget kjempet ut hele kampen og de røde fra Manchester måtte dra hjem tomhendte.

Neste runde møter U18-laget Blackburn i håp om å slå tilbake med en seier!

Barclays U18 Premier League
Newcastle United Academy, 05.sept. kl.13:30

Newcastle 3-2 United 

1-0 McNall
2-0 McNall
3-0 McNall
3-1 Rashford
3-2 Dearnley

United: Dorrington, Reid, Dunne, Warren, Hamilton (Sang 46), Gribbin, Kehinde (Gomes 78), Scott, Dearnley, Diedrick-Roberts, Rashford.
Uben.innb: Byrne (Gk), Thompson, Boonen

P.S: Uniteds U16 hevnet seg for U21 med å slå Newcastle U16 4-2.