LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 09: Marcus Rashford of Man United during the FA Youth Cup Fifth Round match between Tottenham Hotspur and Manchester United at White Hart Lane on February 09, 2015 in London, England. (Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Knepent tap for U18

To sene scoringer fra Marcus Rashford og Zachary Dearnley holdt ikke.

Lørdag formiddag møttes Manchester United og Newcastle til U18 Premier Leagues fjerde serierunde.

3-2 seieren mot Derby i forrige runde satte United i riktig spor etter en dårlig start på sesongen med 1-1 mot West Brom og 3-1 tap mot Everton i rundene før.

Lagene startet med mye sprut i beina og det var lite som skilte lagene i starten. Til tross for høyt trykk fra begge lag, klarte ingen av lagene å skaper sjanser som resulterte i mål i åpningsminuttene.

Etter 35 minutters spill løsnet det, men dessverre var det ikke for Manchester United. Newcastle-ving Callum Smith slo inn et innlegg som United-keeper George Dorrington bommet på, og hjemmelagets spiss, Lewis McNall kunne enkelt gi Newcastle ledelsen.

Lagene gikk til pause med 1-0.

Smith og McNall var ikke ferdige for dagen, og de gjorde det hele til et mareritt for United. I løpet av 2.omgangens første fem minutter hadde Smith slått to innlegg som McNall styrte bak målet til Dorrington og ga Newcastle en 3-0 med et hat-trick.

På 3-0 så kampen så godt som ferdig ut, og McGuinnesses’ menn så lamslått ut, men Uniteds unggutter ville gi Newcastle kamp. Et voldsomt trykk ga to scoringer og 3-2. Marcus Rashford og Zachary Dearnley stod for scoringene. United fortsatte å angripe, men hjemmelaget kjempet ut hele kampen og de røde fra Manchester måtte dra hjem tomhendte.

Neste runde møter U18-laget Blackburn i håp om å slå tilbake med en seier!