Klättrade en placering

ANDRA RESULTAT: Förluster för Chelsea och Everton men övriga topplag vann.

Segern mot Leicester innebar att Manchester United klättrade en position i tabellen. Efter sex omgångar är United sexa, sex poäng efter Manchester City.

På lördagen förlorade Everton och Chelsea medan övriga topplag vann.

Manchester City har tyvärr fått en sensationellt bra start på säsongen. Pep Guardiola har inlett karriären i City med tio raka segrar, varav sex i Premier League. Idag bjöd Swansea på hyggligt motstånd i Wales och det var 1-1 efter första halvlek. Men mitt i andra halvlek viftade en Swanseaförsvarare med handen i ansiktet på De Bruyne och City fick straff. Agüero satte den och med kvarten kvar säkrades segern då Sterling satte 3-1.

Tottenham är ny tvåa i tabellen och det enda laget förutom City som fortfarande är obesegrade. Idag fick de klara sig utan Kane i bortamatchen mot Middlesbrough. Då klev Son Heung-Min fram med två tidiga mål. Middlesbrough reducerade i andra halvlek men Tottenham höll undan.

Arsenal tog fjärde raka segern då de körde över Chelsea i Londonderbyt. Mål av Sánchez och Walcott gav dem en trygg 2-0-ledning efter en kvart. Özil gjorde 3-0 i slutet på första halvlek och i andra kontrollerade Arsenal händelserna.

Tyngre för Chelsea som åkte på andra raka förlusten. De är nu nere på åttonde plats och har redan åtta poäng upp till City. Vinner Watford i Burnley på måndag går även de förbi.

Liverpool gjorde processen kort med Hull. Det var total utklassning och segersiffrorna 5-1 var om något i underkant. Lallana, Mané och Coutinho gjorde varsitt mål medan Milner satte två straffar. Hulls chanser hjälptes inte direkt av att de tvingades spela med en man kort sista timmen.

Everton inkasserade säsongens första förlust, då de föll med 1-0 på bortaplan mot Bournemouth. Stanislas gjorde matchens enda mål mitt i första halvlek. Sett till statistiken var det en jämn match men Bournemouth hade också en boll i trävirket genom Arter.