Klarte ikke snu kampen

Nick Powell fikk spille de siste 30 minuttene, da Wigan tapte 1-0 borte mot Rubin Kazan i Europa League.

Nick Powell har imponert mange i løpet av den korte tiden han har vært i Wigan denne sesongen, men torsdag kveld måtte han ta til takke med en plass på benken, da laget hans møtte gruppelederne i Europa League.

Med en seier mot Rubin Kazan ville Wigan ha klatret opp til toppen av gruppen sin, men selv om resultatet til slutt ble 1-0 til det russiske hjemmelaget, var engelskmennene egentlig aldri nær å snu kampen, etter at Oleg Kuzmin hadde scoret.

Powell ble byttet inn da det gjenstod 30 minutter av kampen, men utenom et par innlegg som gikk helt inn til keeper, klarte han ikke å produsere stort mer enn lagkameratene hadde gjort før han kom på.

Kampen om andreplassen i Gruppe D blir nå hard, etter at Zulte Waregem slo NK Maribor på torsdag. Wigan ligger på fem poeng, mens de to neste lagene begge ligger på fire. Rubin Kazan topper med 10 poeng.

Thomas Rogne spilte hele kampen for Wigan, og hadde lagets største sjanse, da han traff tverrliggeren med en heading.