Klarte bare nesten å redde Inter

Nå er også den italienske fotballen i gang igjen – Coppa Italia-semifinalene ble unnagjort denne helga.

Juventus gikk videre fra den første semifinalen, før Alexis Sánchez og Inter skulle spille sitt returoppgjør mot Napoli. I den første av de to kampene (som ble spilt før coronaviruspandemien satte en stopper for fotballen) så vant Napoli 1-0 i Milano, så nå måtte Antonio Contes menn vinne på bortebane.

Christian Eriksen ga Inter en drømmestart, men Dries Mertens utlignet etter hvert, og Inter trengte fortsatt en scoring da Sánchez ble byttet inn i det 72. minutt. 

Chileneren så OK frisk ut, og kom seg ganske tidlig til en skuddsjanse, men avslutningen gikk utenfor Ospinas mål.

Hans viktigste bidrag, det skulle i alle fall vært det, var et lekkert hælspark han hadde i Napoli-boksen som skapte en enorm sjanse for Eriksen, men Inter fikk ikke det målet de trengte i den situasjonen heller – men det var lovende takter fra Sánchez. 

På overtid ble det en halvsjanse – eller skal vi si nesten-sjanse – da et innlegg ble slått inn mot Sánchez i boksen, men Koulibaly var i ryggen hans og forstyrret, og det ble aldri en spesielt farlig situasjon.

Dermed ble det heller Napoli som gikk til Coppa Italia-finalen – men Sánchez gjorde i det minste nok til at han kunne blitt helten med hælsparket.

Ex-red Romelu Lukaku spilte hele kampen for Inter, mens Ashley Young ble byttet ut samtidig som Sánchez kom inn for Lautaro Martínez.

INGEN CUPFINALE: På Alexis Sánchez & co.