Klare for Copa América

OPPDATERT Det går mot nok en tøff sommer for noen av Uniteds spillere.

Ángel Di María og Marcos Rojo er som ventet blitt tatt ut i Argentinas preliminære 30-mannstropp til sommerens  søramerikanske mesterskap, Copa América.

Mesterskapet skal i år gå av stabelen i Chile, og spilles i perioden 11. juni – 4. juli. Der skal Argentina, en av turneringsfavorittene, møte Uruguay (tittelforsvarere), Paraguay og Jamaica i det innledende gruppespillet.

Også Radamel Falcao og Antonio Valencia har fått plass i sine respektive lands tropper. Mens Falcaos Colombia møter Brasil, Peru og Venezuela i gruppespillet, skal Valencias Ecuador opp mot vertslandet Chile, i tillegg til Mexico og Bolivia.

Finalen skal spilles i Santiago den 4. juli.

Deltakernasjonene:

Følgende er klare for turneringen: Chile, Mexico, Ecuador, Bolivia, Argentina, Uruguay, Paraguay, Jamaica, Brasil, Colombia, Peru og Venezuela.

Ingen plass for Chicharito

jh
¿Qué? Ingen Copa América..???

En United-spiller som derimot ikke har kommet med i sitt lands Copa América-tropp, er Mexicos Javier Hernández. Avgjørende scoringer for Real Madrid i den senere tid har åpenbart ikke vært imponerende nok for den meksikanske landslagssjefen, Miguel Herrera.

Reddes av Gold Cup

Trøsten for 26-åringen fra Guadalajara er at han isteden har blitt øremerket til innsats i en annen stor sommerturnering. Gold Cup 2015, med deltakere fra Nord- og Mellom-Amerika. Turneringen skal avvikles i USA og Canada i juli, og her er altså «den lille erten» med i Herreras planer.

Deltakernasjonene:

Mexico skal spille sine innledende gruppespillkamper mot Cuba, Guatemala og Trinidad & Tobago. Øvrige deltakere i turneringen er USA (tittelforsvarer), Canada, Costa Rica, Panama, Jamaica, El Salvador, Haiti og Honduras.

Finalen skal spilles i Philadelphia den 26. juli.