United trakk Olympiakos

Manchester United fikk en drømmetrekning. Olympiakos venter i 1/8 delsfinalen.

Manchester United-manager David Moyes fikk trolig akkurat den motstanderen han ønsket seg da Olympiakos kom opp av bollen like etter klokken 12.00 i dag.

Grekerne endte på 2. plass i sin gruppe og det var også det laget de fleste United-fans ønsket seg.

Det var UEFAs generalsekretær Gianni Infantino, samt turneringsdirektør Giorgio Marchetti og finaleambassadør Luis Figo som besørget trekningen.

Kampene ble som følger:

Kamp 1: Manchester City – FC Barcelona: Hvilken knalltøff trekning for City. Men det er også en tøff trekning for Barcelona. City har vært bunnsolide hjemme denne sesongen, men fikk stryk av Bayern München i gruppespillet. Nå får Manuel Pellegrinis menn prøve seg mot Barcelona og dette bli klubbenes første møte noensinne i Europacupen.

Kamp 2: Olympiakos – Manchester United: Tusen takk Luis Figo for den trekningen. Vi må si oss veldig godt fornøyde med det resultatet. Olympiakos er trolig det svakeste laget som er igjen i turneringen, og det var nettopp grekerne som de fleste United-tilhengere ville ha. Dette bør være en overkommelig oppgave for David Moyes.

Kamp 3: AC Milan – Atletico Madrid: Kamper det er vanskelig å spå utfallet av. Atletico vil nok få favorittstemplet på bakgrunn av en strålende sesong så langt i hjemlig serie, men turneringserfaringen som italienerne har bør aldri undervurderes.

Kamp 4: Leverkusen – Paris St Germain: En grei trekning for Zlatan Ibrahimovic og hans lagkamerater. Naturlige favoritter om de kan få et bra resultat i Tyskland. United skåret ni mot Leverkusen i gruppespillet…

Kamp 5: Galatasaray – Chelsea: Gjensyn med Didier Drogba for Chelsea-gutta og manager Jose Mourinho. Chelsea vage favoritter, men bortekampen i Istanbul kan bli en vrien nøtt for London-laget.

Kamp 6: Schalke 04 – Real Madrid: Bør være grei skuring for Ronaldo og co. De spanske gigantene bør ha for mye kvalitet for tyskerne.

Kamp 7: Zenit – Dortmund: Fjorårets tapende finalist vaklet til tider i gruppespillet, men vant gruppen takket være de beste resultatene mot Napoli og Arsenal. Bør være en grei oppgave for Klopps menn.

Kamp 8: Arsenal – Bayern München: Reprise av fjorårets møte der Bayern gikk videre på bortemål. Tyskerne er favoritter, men med et godt utgangspunkt i London er det vanskelig å avskrive Arsenal.

SIden det er noen av dere som spør, kvartfinalene blir trukket. Der kan alle lag møte alle, med andre ord ingen restriksjoner på lag fra egne nasjoner eller lag en har vært i gruppe med.

Vi kommer tilbake med reaksjoner så snart som mulig.