– Kjøp Bale!

United-legende er ikke i tvil om hvem han ønsker seg til Old Trafford.

Nok en gang har sommeren medført en enorm strøm av rykter. Mens Cesc Fàbregas ser ut til å overta Thiago Alcántaras rolle som Uniteds heteste midtbanekandidat, har både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale vært Manchester United-supporteres våte drøm over lang tid.

Dwight Yorke er blant de som håper at David Moyes henter store navn til Manchester denne sommeren. 41-åringen mener at det er viktig å forbedre laget, selv om han er klar på at den nåværende stallen besitter mye kvalitet.

– Vi har masse kvalitet i Manchester United i øyeblikket, men manageren ser alltid etter måter å forsterke laget, sa den tidligere United-spissen til pressen i Australia.

Dwight YorkeTrinidaderen er stor fan av Tottenhams walisiske stjernespiller, Gareth Bale, og han er ikke i tvil om at Bale ville tilført Manchester United en ekstra dimensjon.

– Spillere som Gareth Bale – med tanke på hva han har gjort, spilleren han har blitt de siste årene, uttalte Yorke, før han slo fast:

– Han ville vært en fantastisk signering for Manchester United!

Gareth Bale skal angivelig ha signert ny kontrakt med Tottenham tidligere i sommer, uten at det har stoppet ryktene rundt Spurs’ store stjerne. Waliseren har også blitt koblet hyppig til Real Madrid, men den spanske storklubben skal ha innsett at de nok må vente 12 måneder før de kan gjøre et reelt forsøk på å skaffe seg den ettertraktede stjernespilleren.

David Moyes uttalte nylig at han er interessert i å forsterke stallen, noe han forklarte med at han blir nødt til å lære seg å bruke hele stallen, med tanke på den lange og tøffe sesongen som står i vente.

– Det er nytt for meg å bruke en stor spillerstall og holde alle fornøyde slik Sir Alex gjorde, sa Moyes, og la til:

– Jeg har aldri pleid å store staller i min managerkarrière, men det er så mange kamper her at spillerne kommer til å få bra med spilletid.