– Kjendisstatusen har ikke forandret ham

Lørdag møtes Manchester United og Burnley. Samtidig gjenforenes to tidligere lagkamerater i Michael Keane og Paul Pogba.

– Dette var den første kampen jeg så etter da terminlista kom ut, sier Keane til Lancashire Telegraph.

Stockport-gutten gikk gradene i Uniteds ungdomsavdeling, og fikk sin debut for a-laget så tidlig som 25. oktober 2011. Det skulle gå fire år før United solgte han til Burnley, men den høyreste midstopperen fikk aldri ordentlig sjansen på Uniteds a-lag.

På U21-nivå, derimot, spilte han mye med Pogba, helt til franskmannen ble solgt til Juventus i 2012. Nå er Pogba tilbake i klubben han utviklet seg i.

– Jeg husker hans første dag i klubben. Når en er kommer inn i en ny gruppe er en vanligvis sjenert, men det første han gjorde var å gå rundt i garderoben, håndhilse, prate og kommunisere.GettyImages-617460420

– En kunne med en gang se hvor god han var; han skjøt med både høyre og venstre. Vi visste fra første dag at han var en spesiell spiller.

Keane ble god venn med Pogba, og forteller at franskmannen var en bra person å ha med å gjøre.

– Han er en selvsikker type, men har alltid vært bra å ha rundt seg. Han gjorde sånne småting hele tiden, som for eksempel å sette igang allsang – franske sanger – på lagbussen, og alle begynte å synge med.

Keane har møtt Pogba til middag en gang siden franskmannen returnerte til United.

– Kjendisstatusen har ikke forandret ham, sier Keane.