Pereira med til USA

Andreas Pereira får sjansen til å vise seg fram for José Mourinho under oppkjøringen.

Tidligere har det blitt bekreftet at navnebror Joel Castro Pereira blir en av keeperne i troppen, og lørdag bekreftet Andreas Pereira langt på vei med sitt Instagram-innlegg at også han blir med. Hele troppen skal bekreftes søndag, ifølge ManUtd.com.

Den belgisk-brasilianske 21-åringen imponerte tidvis i karrierens første utlån, men kunne ikke hindre at Granada rykket ned fra La Liga.

José Mourinho prøvde også ut Pereira som sentral midtbanespiller under fjorårets pre-season, og Pereira viste at det er en posisjon han bekler. Han scoret også i Mourinhos første kamp før sesongen startet, mot Wigan Athletic.

– Jeg føler meg klar nå. Jeg har spilt over 2.000 minutter med fotball i La Liga og jeg synes personlig at jeg leverte til mer enn godkjent, har Pereira uttalt i etterkant av utlånet i Granada.

Keepertalent med

Joel Castro Pereira debuterte i Premier League i serieavslutningen mot Crystal Palace i mai, og onsdag ble det bekreftet at Pereira blir med til USA som Manchester Uniteds tredjekeeper.

– Det er min første tur med seniorlaget, så det er noe jeg ser fram til, sier Pereira til klubbens nettsted.

– Oppkjøringen er alltid viktig. Det er en fin mulighet før en ny sesong, ettersom det er der alt starter. Dersom du gjør det bra i oppkjøringen, kan du vise manageren at du er klar til å spille.

– Forhåpentlig kan jeg få noen minutter, det er viktig for meg. Jeg skal jobbe hardt for å få spilletid og vil ta det skritt for skritt, for å se hvordan det går.

– Spennende kamper

Pereira skal være sterkt ønsket av Benfica, men foreløpig blir altså portugiseren med sin landsmann José Mourinho og resten av laget til USA.

Der skal Manchester United i aksjon mot storlagene Manchester City, Real Madrid og Barcelona.

– Jeg tror det vil bli noen spennende kamper. Jeg synes vi bør spille mot lag som er på samme nivå som oss i oppkjøringen, og det er lagene vi skal møte.

– Det blir en flott erfaring for meg og resten av laget. Jeg ser fram til å møte alle supporterne der borte og oppleve et nytt miljø.

To utlån

Pereira tilbragte deler av fjorårssesongen på lån i portugisiske Belenenses, der 21-åringen spilte åtte kamper. Han har også et lån i Rochdale fra 2015/16-sesongen bak seg.

United-keeperen var nylig med i EM-troppen til Portugals U21-landslag, men fikk ingen kamper i Polen.