Som vanlig pleier vi å holde et våkent øye med våre utlånte spillere – og siden sist har et par vært i aksjon.

Dessverre er det flere som ikke har vært i aksjon, av flere årsaker.

Bolton – Aston Villa 1-0 (Johnstone og Tuanzebe)

Aston Villa har store deler av sesongen sett ut som klare opprykksfavoritter, men gikk på nok en overraskende smell mot Bolton på lørdag.

Adam Le Fondres mål før tyve minutters spill ble avgjørende, og gjestene klarte aldri å slå tilbake.

Det betyr at Villa blir stående med 69 poeng i Championshit, syv poeng til Cardiff på andreplass. Øverst troner Wolves med imponerende 82 poeng.

Det gledelige er at Sam Johnstone fortsetter å imponere mellom stengene, og får meget gode skussmål fra lokalavisen i Birmingham.

Scunthorpe United – Shrewsbury Town 1-2

Igjen så er det en av Uniteds utlånte målvakter som står igjen som en av banens beste spillere.

Dean Henderson skal etter rapportene ha vartet opp med flere gode redninger, det brutale snøværet til tross.

Til slutt kunne også gjestene reise hjem igjen med samtlige tre poeng, etter et omsatt straffespark etter en time spilt.

De som ikke spilte:

Matty Willock var ubenyttet reserve i St. Johnstones oppgjør mot Hibernian.

Regan Poole var ikke en del av kamptroppen til Northampton Town, som tapte 0-3 for Rotherham.

Charlie Scott måtte se Hamilton spille 2-2 mot Ross County fra tribuneplass.

Andreas Pereira har slitt en liten stund med skade, men var tilbake på benken for Valencia på lørdag. Der ble han sittende i 90 minutter – og kunne samtidig se laget sitt slå Alavés 3-1.

Timothy Fosu-Mensahs Crystal Palace slo Huddersfield 2-0 på lørdag, men også her måtte United-representanten overvære det hele fra benkplass.