Utlånssaken oppdatert med spillerkarakterer og video av målene til Keane, Varela og Nani.

På en dag hvor Manchester United tapte terreng i kampen om Champions League-plassene, var det flere av de utlånte som hadde gode opplevelser i lavere divisjoner. De aller fleste spillerne fikk spilletid, og to spillere kom attpåtil på scoringslisten.

I Championship tok Jesse Lingards Derby imot Will Keane og Sheffield Wednesday på Pride Park, mens en nordmann stjal overskriftene da Guillermo Varela scoret et sjeldent mål.

Søndag var det andre United-spillere i aksjon, og vi fikk et nytt mål da Nani banket ballen i mål for Sporting, mens vi også har oppdatert med ytterligere kommentarer om enkelte av spillerne fra lørdag, pluss noen videoer av mål.

Lørdag 21. oktober:

Aston Villa 1-2 Stoke City

Paul Lambert måtte ta sin hatt og gå etter å ha falt under nedrykkstreken. Tim Sherwood ble den nye mannen i sjefsstolen på Villa Park, noe som fikk konsekvenser for Tom Cleverley. Midtbanespilleren ble sittende hele kampen på benken for vertene. Aston Villa tapte kampen på overtid etter at Ron Vlaar felte Victor Moses innenfor straffefeltet og fikk sitt andre gule kort. Straffen satte Moses sikkert i mål. Aston Villa er nest nederst på tabellen, og den gamle storklubben kan altså fort rykke ned om det ikke snart snur.

Blackburn Rovers 1-1 Blackpool

Joe Rothwell begynte kampen på benken da Blackpool fikk med seg ett poeng på Ewood Park. Han fikk se Jordan Rhodes sende vertene i føringen, før Grant Hall utlignet for Rothwells lag. Etter 68 minutter ble unggutten byttet inn til fordel for Niall Moher, uten at det endret resultatet.

Rothwell får karakteren 6 av Football League Paper for innhoppet sitt.

Derby County 3-2 Sheffield Wednesday

Jesse Lingard trakk det lengste strået i duellen med Will Keane, men det var sistnevntes lag som fikk den beste starten. Lewis McGugan sendte Sheffield Wednesday foran etter 21 minutter. Like etter pause kvitterte Jake Buxton, men åtte minutter senere sørget Will Keane for at Sheffield Wednesday nok en gang tok ledelsen, da han fikk oppleve nettsus. Jesse Lingard ble byttet inn etter 62 minutter. Da tok det bare seks minutter før Jake Buxton utlignet for andre gang i kampen. Ni minutter senere sendte Darren Bent hjemmepublikumet på Pride Park til himmels med et straffespark, og sørget med det for at Derby topper Championship med 14 runder igjen å spille.

Lingard skaffet corneren i forkant av 2-2-målet, og skal også ha gjort flere andre gode ting etter at han kom inn, og han ble belønnet med karakteren 7Football League Paper for innhoppet sitt. Den karakteren får også Will Keane, selv om han ikke skal ha fått til så veldig mye annet enn målet. I videoen under kan du se målet til Keane:

Derby County v Reading - FA Cup Fifth Round
TOPPER: Jesse Lingard og co, her fra kampen mot Reading, leder Championship i øyeblikket. Tabelltoer Middlesbrough tapte hjemme for Leeds lørdag.

Nottingham Forest 4-1 Bolton Wanderers

Saidy Janko fikk en drømmestart på sin Bolton-karriere, da han banket inn et praktmål i debuten forrige helg. Mot Nottingham Forest fikk han og Bolton en tyngre dag på jobben. Janko ble plassert på benken, og der ble han værende hele oppgjøret. United-fan Adam Le Fondre reduserte til 2-1, men da Matthew Mills ble utvist omtrent før dommeren rakk å blåse i gang andre omgang, ble det vanskelig for Bolton. Keeper Lonergan gjorde en god jobb for Trotters, men måtte ut med en skade, og da kom Ben Amos inn og fikk sin debut. Det første som skjedde var at han slapp inn straffespark, og noen minutter senere scoret Forest igjen.

Med 1-4-tapet ligger Bolton i øyeblikket kun seks poeng over nedrykksstreken. Til tross for de to målene Amos slapp inn så fikk han karakteren 7 av Football League Paper for debuten sin, etter flere gode redninger.

Barnsley 2-0 Crewe

Da gikk det bedre for Ben Pearson og co. Den utleide United-spilleren spilte hele kampen vertene tok en komfortabel 2-0-seier på Oakwell. Barnsley brukte riktignok 65 minutter på å ta ledelsen ved midtstoppere Lewin Nyatanga, men da ex-red Paul Rachubka var uheldig og rotet ballen i eget mål, var det ingen tvil. Dermed tok Barnsley tre viktige poeng i nedrykksstriden, og er nå fem poeng over streken.

Football League Paper gir Pearson karakteren 6.

Manchester United v Chelsea - Barclays U21 Premier League Final
IMPONERER: Ben Pearson leverer varene for Barnsley.

Preston 2-0 Scunthorpe

Sam Johnstone var ikke spilleberettiget da Preston North End tok imot Manchester United i FA-cupen. Lørdag var han tilbake i buret på The Deepdale. Mens reservekeeper Thomas Stuckmann måtte hente ut tre baller av nettet på mandag, holdt Sam Johnstone nullen hjemme mot Scunthorpe. Daniel Johnson og Paul Gallagher scoret målene som sørget for tre poeng til hjemmelaget. Preston ser ut til å ha sikret seg minimum play off, men har også los på Bristol City og MK Dons, som i øyeblikket innehar de to direkte opprykksplassene.

Johnstone får karakteren 7 av Football League Paper.

Real Madrid Castilla 4-0 Barakaldo

Guillermo Varela var som vanlig fast inventar på høyrebacken til Real Madrid, men i det TV-sendte oppgjøret mot Barakaldo var det en nordmann som stjal overskriftene for vertene. Martin Ødegaard scoret sitt første mål for Real Madrid etter bare åtte minutter. Dermed var det ingen som snakket om at Varela faktisk satte inn 2-0 for Castilla. Det var også Ødegaard som slo innlegget som Guillermo Varela etter hvert fikk puttet i nettmaskene. Vi stemmer for at det er Varela som får overskriftene neste gang.

Se målet etter et halvminutt av videoen under:

OFK Beograd 0-0 Vojvodina

Vojvodina holdt nullen igjen, men ikke med Vanja Milinković-Savić i mål.

Søndag 22. oktober:

Osijek 1-1 Dinamo Zagreb

Ángelo Henríquez og Dinamo Zagreb er på full fart mot seriegull i Kroatia, men et utligningsmål noen minutter før slutt hindret seier i dette oppgjøret. Henríquez spilte hele kampen uten å komme på scoringslisten, men han fikk i det minste med seg et gult kort.

Dette var Dinamo Zagrebs femte poengtap denne sesongen. Ingen av poengtapene har vært tap.

Sporting 2-0 Gil Vicente

Sporting vant en komfortabel 2-0-seier mot Gil Vicente. Nani fikk gult kort i det 55. minutt, men enda viktigere: Med rundt 20 minutter igjen på kampuret fikk han drømmetreff, og avgjorde i realiteten kampen. Det ble også kampens siste mål.

Se målet under:

Elche 0-2 Real Madrid

Javier Hernández ble værende på benken hele kampen, men Real Madrid fortsetter ferden mot det som fort kan bli et seriegull likevel. Karim Benzema og ex-red Cristiano Ronaldo scoret for de helhvite.