Stygg feil ødela på overtid

KARAKTERBOK: Blind med assist, men alt ble ødelagt på overtid av Newcastle-spiller.

TSJEKKIA – NEDERLAND 2-1:

EM-kvalifiseringskamp, Praha, Tsjekkia
22.min: 1-0 Dockal (22), 55.min: 1-1 De Vrij (Blind), 91.min: 2-1 Pilar

United-spiller: Daley Blind, Nederland

dl3

Like etter pause stod Nederland imidlertid høyt etter en corner, vant tilbake ballen, Blind fikk den og serverte på hodet til De Vrij inne i feltet til 1-1. Det så ut til å redde poeng, helt til alt ble ødelagt på overtid.

terning4
terning4
terning3

Får plusspoeng for:  Den nydelige pasningen til Wijnaldum som åpnet Tsjekkias forsvar. Skulle hatt en assist der.

Får minus for:  For defensiv i for mange valg.

Stjernefaktor:  Nei. Pent og pyntelig alt han foretar seg, men null stjernefaktor.

Verdt å merke seg: Nederland prøvde seg med fire bak og Blind på venstreback borte mot Italia før helga. Nå endret de tilbake til noe som liknet på VM-formasjonen.

terning4

United-spiller: Robin van Persie, Nederland

rvpmex

Uansett hvor lite Nederland sprudler så er han imidlertid ikke venn med ballen, og det er snodig når man vet hvor stor kvalitet det egentlig bor i ham.

terning1
terning3
terning3

Får plusspoeng for: Pasningen som kunne gitt 1-1 ett minutt på overtid i 1. omgang.

Får minus for: Flere dårlige mottak denne gangen også.

Stjernefaktor:  Nei, fortsatt bare navnet som indikerer stjernestatus.

Verdt å merke seg: RvP venter fortsatt på sin første scoring denne sesongen. Har du forresten fått med deg at Ruud van Nistelrooy er Nederlands assistent nå?

terning2

Selve kampen:

Det ble etter hvert en ganske jevn kamp. Lagene vekslet på å dominere, og skapte et par sjanser hver før pause.

Det var imidlertid bare Dockal som scoret, da han dunket til stolpe inn fra 16 meter – utagbart for Nederlands keeper.

Nederland utliknet imidlertid ved Lazios Stefan de Vrij etter et Daley Blind innlegg, og fortjente vel ikke å tape. På overtid headet imidlertid Newcastles Janmaat tilbake mot egen keeper, bommet, traff stolpen og returen satte en tsjekker i åpent mål.

Dermed har Nederland to tap på to kamper etter at Louis van Gaal forsvant til United.

Hva nå:

Da kan Van Persie og Blind omsider vende nesa hjemover slik at de får trent litt de også før helgas kamp mot QPR. Forhåpentligvis får de da kjenne på en seier igjen.