Kaptein Garner scoret for England

To United-spillere var i aksjon for sine landslag onsdag.

Frankrike U19 3–1 England U19

England, med James Garner som kaptein, åpnet Marbella International Cup mot Frankrike onsdag. De engelske ungguttene hang lenge med, men to sene scoringer fra Frankrike sørget for tap i åpningskampen.

Frankrike tok ledelsen allerede etter tre minutter, men i det 73. minutt fikk engelskmennene straffe. Den var det kaptein Garner som tok seg av og utliknet til 1-1.

Ulrick Brad Eneme-Ella som scoret Frankrikes første mål var derimot ikke ferdig for dagen, og sendte franskmennene tilbake i ledelsen noen minutter senere. På tampen økte de blå igjen, og dermed endte det med 3-1-tap for Garner og England.

Tyskland 2–2 Argentina

Privatlandskampen mellom Tyskland og Argentina inneholdt ikke den samme stjernefaktoren som under VM-finalen i 2014. Den eneste på det argentinske laget som var igjen fra elleveren i finalen i Brasil var faktisk Marcos Rojo.

Han dannet stopperpar sammen med Nicolas Otamendi, men de to Manchester-baserte stopperne fikk det tøft mot de unge og raske spillerne fra Tyskland.

Rojo ble byttet ut til pause, og før det hadde Serge Gnabry og Kai Havertz sørget for at Tyskland ledet 2-0.

I andre omgang kom Argentina tilbake scoringer fra navnebrødrene Lucas Alario og Lucas Ocampos sørget for at det endte 2-2 i Dortmund.