Kane-ryktene som fort preger hele sommeren

Noen hater dem, men veldig mange klarer seg ikke uten dem – ryktene som florerer hver eneste dag om spillere som kanskje være aktuelle for United.

Samtidig er det ikke alle som kanskje forstår helt hvordan rykteverdenen fungerer, hvem de kan stole på og united.no skal nå forsøke å bidra til noe mer forståelse ved å komme med våre vurderinger av ryktebørsen den siste tiden.

Den siste uka er det spesielt to rykter som vi mener har stor verdi. De gjelder Harry Kane og Edinson Cavani.

LES OGSÅ: Denne ukes rykter

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

– Det lukter brief fra Kane-leiren

Alt har egentlig handlet om Erling Braut Haaland de siste ukene, men lørdag smalt det fra troverdige The Athletic – et nettsted som har samlet veldig mange av de mest pålitelige engelske fotballjournalistene.

Oliver Kay, med bakgrunn fra The Times og Jack Pitt-Brooke med bakgrunn fra the Independent hadde felles byline på en sak om at Kane skulle være villig til å presse frem en overgang fra Tottenham denne sommeren hvis det ikke blir Champions League-spill til høsten.

Kays og Pitt-Brooks bakgrunn er vesentlig, og legg også merke til at Pitt-Brooke er nettstedets Tottenham-journalist – mannen som følger laget hver dag hele året.