– Kan ikke se han spille for noen andre

Ex-red Quinton Fortune synes det ville vært rart å se Wayne Rooney i noe annet enn den røde drakten.

Den tidligere United-spilleren Quinton Fortune har i et intervju med Goal.com sagt at han synes det ville vært utrolig rart å se Wayne Rooney spille for noen annen klubb enn Manchester United.

– Jeg kan ikke se for meg han spille for noe annet lag. Jeg vet ikke om alt oppstyret også denne gangen gjelder kontraktsforhandlinger, men jeg håper virkelig han blir – han er en fantastisk spiller, sa Fortune.

Fortune, som selv holdt til på Old Trafford i perioden 1999-2006 synes den nåværende United-årgangen har blitt undervurdert av både presse, eksperter og motstandere.

– Dette er ikke det beste United-laget noensinne, men likevel kom de tilbake og vant serien etter den tunge avslutningen i fjor. Jeg tror klubben trenger å vinne Champions League i løpet av de neste årene, men hovedfokus vil uansett ligge på å beholde Premier League-tittelen, fortsatte han.

På spørsmål om hva Moyes bør gjøre til sin førsteprioritet når han tar over klubben foran neste sesong, var svaret fra sør-afrikaneren klart.

– Han må fortsette å vinne og å spille god fotball. Klarer han å videreføre det fantastiske arbeidet Sir Alex Ferguson har lagt ned tror jeg han kommer til å bli værende lenge på Old Trafford.

– Selvfølgelig har han sin egen måte å gjøre ting på, men når alt kommer til alt dreier det seg om å vinne fotballkamper. Etter mange år i Everton er jeg sikker på at han er sulten på å vinne trofeer, avsluttet Fortune.