– Kan bli litt gambling

OPPDATERT Det blir ingen fredagskonferanse med Sir Alex, men han kom med noen hint like etter Athletic-kampen.

Under pressekonferansen før Athletic-kampen, kom manageren med oppløftende meldinger fra sykestuen, og det han sa etter møtet med baskerne ga ingen holdepunkter for å tro at noe er endret siden.

Riktignok måtte Chris Smalling (t.h.) forlate banen tidlig i andre omgang da såret fra Wembley gjenåpnet og blodet begynte å fosse. Det kan medføre at man velger å ta det litt forsiktig og gir hodet hans til neste torsdag med å hæles skikkelig. Eller – man velger å gamble.

– Stingene røk i første omgang, men vi trodde vi hadde klart å feste dem igjen i pausen, forklarte Sir Alex ifølge ManUtd.com.

– Nå spørs det hva det blir til. Kanskje blir vi nødt til å gamble litt når det gjelder søndagens kamp (i håp om å få ham klar til neste torsdag).

– Scholes er klar

Manageren bebudet ellers et par endringer til søndag:

– Scholes er tilgjengelig, og det samme er Nani og Ferdinand. Det skulle bety friskt blod for oss.

– Når det gjelder West Bromwich så har de funnet litt god form i den senere tid. På den annen side har vi hjemmefordel og forventes å vinne. Og forhåpentligvis klarer vi å legge dette resultatet (mot Athletic) bak oss.

OBS: Kampen mot West Bromwich var opprinnelig satt opp til lørdag klokken 16, men ble siden flyttet til søndag som følge av Uniteds Europa League-forpliktelser. Avspark blir foretatt klokken 15 (skandinavisk tid), og kan ses på TV2 PL2, Viasat Fotboll (SE) og 6’eren (DK).