– Kan være veldig bra for meg

Daniel James håper på et godt samarbeid med nysigneringen.

Manchester United-spillerne har spilt mange kamper med en tynn stall i det siste, og før avreise til treningsleiren på Marbella, så kunne United-spillerne ta noen dager helt fri fra fotballen.

Daniel James, en av spillerne som i det siste har sett ut til å trenge en pause, var uansett fornøyd med å være tilbake på trening.

– Det var godt å komme seg ut der og få de siste ukene ut av føttene våre, noe vi kommer til å tjene på når vi kommer tilbake, sa James til ManUtd.com.

– Jeg føler meg bra. I uka som gikk kunne vi komme oss bort fra fotballen litt, og når vi nå er tilbake her så er alle i bra slag og klare for resten av sesongen.

Treningene er også en mulighet for en nysignering som Bruno Fernandes til å bli kjent med sine nye lagkamerater, og han tilpasser seg fint, mener James.

Waliseren tror han kan tjene på Fernandes’ evne til å finne ham i bakrom.

– Jeg vet at noen av gutta snakker språket hans [portugisisk, red.anm.], og han snakker veldig bra engelsk også. Med en gang han kom inn på laget, i debuten sin, så satte han sitt stempel på kampen, og viste hvordan sitt spill er. Han var veldig god, med de ballene han spilte inn i bakrom, og hvis vi kan få til et bra samarbeid – spesielt ved å spille ballen i bakrom – så tror jeg det kan være veldig bra for meg.

JAMES LIKTE DET HAN SÅ: Bruno Fernandes’ debut endte nesten med at portugiseren scoret, men det ble heller et litt skuffende 0-0-resultat.

Hvis Fernandes’ gjør det godt i vår, og bygger slike gode samarbeid som James snakker om, så styrker det selvsagt Uniteds sjanser til en topp fire-plassering – og til å vinne troféer.

James ble spurt hva det å vinne troféer ville betydd for ham på dette stadiet av karrieren.

– Det ville betydd alt. Det er derfor jeg er i denne klubben – for å vinne troféer. Vi har en god sjanse i begge turneringene [FA-cupen og Europa League].

– Vi har selvsagt Premier League-kampen [mot Chelsea] på mandag, og så har vi Europa League-kampen [mot Club Brugge] på torsdag, og vi går inn mot begge de kampene med hevet hode.