Kan være ute resten av sesongen

Ole Gunnar Solskjær melder at sesongen muligens er over for Anthony Martial, etter skaden han pådro seg på landslagsopphold med Frankrike.

På pressekonferansen før søndagens kamp mot Brighton, uttalte Ole Gunnar Solskjær at Anthony Martial ikke hadde deltatt på fredagens trening. Tidligere ble det meldt at franskmannen hadde pådratt seg en skade, mens han var på landslagsoppdrag.

Rapportene gikk ut på at skaden ville holde Martial ute av spill denne helgen, samt potensielt under torsdagens Europa League-kvartfinale.

I sitt kampdagsintervju med MUTV før Brighton-kampen sier derimot United-trener Solskjær at skaden er langt verre enn først antatt.

– Å miste Anthony for resten av sesongen er veldig skuffende når signalene derfra (fra det franske landslaget) er at det ikke er noe alvorlig. Det ser ut som en stygg en. 

Nordmannen forteller at det er snakk om en kneskade for 25-åringen.

– Når de drar på landslagsoppdrag, har du alltid fingrene krysset og håper at de kommer tilbake friske.

Andorra v France - UEFA Euro 2020 Qualifier
GODE OPPLEVELSER: Paul Pogba hadde flere viktige bidrag for det franske landslaget under landskampene i slutten av mars.

Samtidig har ikke landslagspausen bare hatt negative konsekvenser. Paul Pogba har også være delaktig i kampene til det franske landslaget, der han har fått spille seg tilbake i kampform etter skaden som holdt ham ute i mangfoldige uker.

– Paul har spilt i alle tre kampene, i 30, 60 og 90 minutter, som er en «boost» for oss. 

I tillegg til nevnte Martial, uteblir Alex Telles fra troppen. Solskjær melder at dette ikke-Covid-relatert sykdom.