– Kan se for meg å bli værende i Italia

Chris Smalling hinter om mulig permanent overgang.

Chris Smalling endte opp i Roma og Serie A på lån, siden det ikke så ut til at han ville få tilstrekkelig med spilletid i United.

Nå satser han på å få det i Roma – hvor han gjerne blir værende også når låneavtalen er over hvis det går bra.

– Dette var en mulighet som kom til meg som jeg var veldig interessert i, og jeg var veldig ivrig etter å komme. Det skjedde veldig fort, og nå fokuserer jeg på neste kamp, og å komme skikkelig inn i treningen når det gjelder managerens metoder, og så vil jeg forhåpentligvis ha en veldig god sesong, sa 29-åringen ifølge Sky Sports.

– Hvis klubben er fornøyd, så kan jeg definitivt se for meg en fremtid i Italia på lengre sikt [også].

HJEMME BRA, MEN BORTE BEST? Chris Smalling blir gjerne i Italia – og han har gjort det hjemmekoslig ved å gå til en rødkledd klubb med en lyseblå nabo.

Smalling skal ha alltid ha hatt et ønske om å spille utenfor England.

– Jeg har alltid innerst inne hatt et ønske om å oppleve dette. Jeg ønsker ikke å angre på noe i livet mitt.

Smalling skal også ha gitt uttrykk for at han tror Paulo Fonsecas spillestil passe ham godt.

– Han ønsker en forsvarsspiller som er aggressiv, og som kan håndtere løp i bakrom, og ja, jeg tror det passer meg perfekt. (…) Jeg liker å stå høyt i banen, og treneren ønsker at vil skal det, så jeg tror dette er den perfekte typen fotball for meg, og vil tillate meg å vise mine kvaliteter. 

– Jeg er ikke en ung spiller med noe å bevise, men jeg liker nye utfordringer. Jeg hadde en flott tid i Manchester, men muligheten til å oppleve en ny liga med en klubb som Roma var en stor mulighet.

ROMA-FANSEN: Smallings nye supporterskare.