Tapte målfesten mot West Bromwich

U18: Tapte 5-3 på bortebane.

Manchester Uniteds U18-lag hadde store problemer defensivt mot West Bromwichs U18-lag. Målene rant inn og til slutt måtte Mee i United-buret plukke ut fem baller av eget nett.

United var det førende laget i store deler av kampen, men slapt forsvarspill gjorde at alle poengene ble igjen i Birmingham.

God førsteomgang

United styrte det meste av førsteomgangen og var det klart beste laget før hvilen. Det var derfor veldig ufortjent at West Bromwich tok ledelsen etter 20 minutter.

2-0 kom etter elendig forsvarsspill. Fish og Hockenhull ble rundlurt av Malcom og hjemmelaget ledet plutselig med to mål da det var fem minutter igjen av omgangen.

Men bare minuttet senere skulle United komme inn i kampen igjen. Sotona ble sendt i bakrom og ble til slutt felt. Dommeren pekte på straffemerket, og den satte McCann sikkert i mål.

Neil Ryans mannskap traff i tillegg metallet ved to anledninger før pausen, men  hadde rett og slett ikke marginene med seg.

SKAFFET STRAFFE: Ayodeji Sotona skaffet United straffe i førsteomgang.

Målshow

Det skulle virkelig ta av etter pause. Mark Helm utlignet etter bare noen minutter ut i den andre omgangen. Unggutten drev fremover i banen og satte ballen i lengste hjørnet.

Men Helm var ikke ferdig der. Etter at West Bromwich hadde tatt tilbake ledelsen, satte midtbanespilleren inn dagens andre utligning.

Halvveis ut i andreomgang tok hjemmelaget på nytt ledelsen og da lå det i lufta at United skulle komme tilbake for tredje gang i oppgjøret, men det skjedde dessverre ikke.

Istedenfor satte Richards inn sitt tredje mål for ettermiddagen og fastsatte sluttresultatet til 5-3.

Det betyr at det kommer til å bli forsvarstrening på Carrington neste uke for U18-laget.

SVAK KAMP: Defensivt så United alt annet enn bra ut mot West Bromwich.

U18: West Bromwich 5-3 (2-1) Manchester United

U18 Premier League, North
WBA Training Ground

Mål:

1-0 Richards (20), 2-0 Malcolm (40), 2-1 McCann (str. 42), 2-2 Helm (50), 3-2 Richards (52), 3-3 Helm (62), 4-3 Gilbert (64), 5-3 Richards (76)

United: Dermot Mee: Harvey Neville (Iestyn Hughes, 45+4), Will Fish, Ben Hockenhull, Lukasz Bejger: Charlie McCann, Mark Helm (Martin Svidersky, 80), Hannibal Mejbri (Hoogewerf, 67): Charlie Wellens, Ayodeji Sotona, Shola Shoretire

Uben.innb.:  Ondrej Mastny, Oliver Denham