– Kan ikke gi Hazard mye rom

Victor Lindelöf snakker blant annet om kicket han får av å spille de store kampene og hvordan United skal stoppe Eden Hazard, i forkant av søndagens Chelsea-kamp.

Victor Lindelöf har gitt et ekslusivt intervju til United Review i morgendagens kampprogram. Svensken har vært Uniteds mest stabile stopper denne sesongen, og ser fram til å spille nok en viktig kamp mot et topplag.

– Jeg vil alltid spille de store kampene, mot de beste lagene. Det er det man jobber for hver dag og hva man drømte om som ung. Jeg lever for disse kampene, sier Lindelöf.

Stoppet Hazard på Stamford Bridge

Selv om Chelsea ikke har vist seg fra sin beste side gjennom store deler av sesongen, advarer Lindelöf mot søndagens motstander.

– De er et veldig godt lag, med noen fantastiske enkeltspillere. Selv om laget har en dårlig dag, har de spillere som kan skape sjanser ut av ingen ting, sier 24-åringen og sikter kanskje spesielt til Eden Hazard.

– Man kan ikke gi ham for mye rom, for da kommer han til å skape trøbbel. Han har vist gjennom flere år at han er en fantastisk spiller. Man er nødt til å komme tett i han, og ikke la ham få rom rettvendt mot vårt mål.

TRO TJENER: Victor Lindelöf har vært svært god i store deler av Solskjær sin periode som United-manager.

For et par måneder siden klarte Lindelöf og United å temme både Hazard og Chelsea på Stamford Bridge, i det svensken beskriver som en perfekt kamp.

– Taktisk sett, så visste vi akkurat hvordan vi skulle forsvare oss mot dem, og hvordan vi skulle spille oss rundt presset deres.