– Kan ikke bare fikse ting ved å kjøpe en superstjerne

Ole Gunnar Solskjær om hva som er viktig når United skal ta det neste steget.

United har gjort mange storkjøp i årene etter Sir Alex Ferguson, og det er slettes ikke alle som har ført United særlig nærmere å være et lag som kjemper om ligatittelen.

På den andre delen av fredagens pressekonferanse snakket Solskjær om visjonen om å kjempe om alle troféer, men også om at det å bli best igjen handler om mer enn å gjøre de mest spektakulære signeringene.

– Jeg tror det også handler om hvilke spillere vi [allerede] har her også. Om alle spillerne kan forbedre seg med en prosent eller to… det handler ikke om X antall spillere [vi kan kjøpe].

– Det må være den riktige spilleren, en som passer. Personligheten må passe inn i laget. En kan ikke bare fikse ting ved å kjøpe en superstjerne, og plutselig går vi fra å kjempe om topp fire til å bli mestere.

LES OGSÅ: 

– Vi må glemme PSG og alt det som venter

ENGELEN SOM KRÆSJLANDET: Ángel Di María er kanskje det beste eksempelet på en dyrt innkjøpt spiller som aldri helt passet inn.

Er fryktfaktoren tilbake?

United har vunnet ni av ti kamper under Ole Gunnar Solskjær, og det har blitt snakket om at auraen er tilbake, og at motstanderne nå frykter United igjen.

Da Solskjær ble spurt om det, påpekte han raskt at spørsmålet egentlig var stilt til feil person.

– Du må spørre motstanderne våre om det. Vi håper det, men du må spørre dem. Jeg kommer ikke til å snakke om hvordan andre lag føler det.

– Jeg tenkte på det for noen dager siden, faktisk, på grunn av at analyseteamet og oss trenerne sitter og ser på motstanderne i timevis i løpet av uka. Så da tenkte jeg «hva er det andre lag ser etter når de skal spille mot oss? Hva tenker de om oss nå?».

– Men jeg kommer ikke til å fortelle dem at de bør frykte oss. Vi ønsker ikke at de skal frykte oss, vi ønsker at de skal… tape!