Kan bli finalejoker

Timothy Fosu-Mensah gir alt for å bli klar til Europa League-finalen mot Ajax.

Timothy Fosu-Mensah ble skadet i sluttsekundene av ligakampen mot Manchester City på Etihad.

Det var ventet at den nederlandske unggutten var ferdig for sesongen, men nå kan altså 19-åringen likevel rekke finalen i Stokholm.

– Gjør alt han kan

Unggutten ble skadet i skulderen og måtte på operasjonsbordet etter 0-0-kampen mot erkerivalene i lyseblått.

Nå røper imidlertid José Mourinho at den tidligere akademispilleren fra Ajax, gjør alt for å bli en del av finaletroppen mot gamleklubben. 

– Fosu-Mensah har en liten sjanse til å rekke finalen. Gutten prøver alt fordi de andre spillerne som nå er ute med skade vil være utilgjengelige, sier Mourinho.

KAN REKKE FINALEN: José Mourinho bekrefter at Timothy Fosu-Mensah kjemper en kamp mot klokken, men at han kan rekke Europa League-finalen mot gamleklubben Ajax.

Fosu-Mensah kan altså bli en joker til finalen i Stockholm neste uke. Den nederlandske unggutten kan både spille i forsvar og på midten.

Han står foreløpig med bare tre kamper fra start og syv som innbytter tidligere denne sesongen.

Fosu-Mensah er for øvrig den eneste United-spilleren som kun har startet én kamp i Europa League denne sesongen, mot Zorya på Old Trafford i gruppespillet. Nederlenderen har også blitt byttet inn tre ganger i Europa League.

Nøkkelspillere ute

Til finalen mot Ajax i Stockholm 24.mai, må United klare seg uten flere nøkkelspillere.

Både Zlatan Ibrahimovic og Marcos Rojo er ute med skader, mens Eric Bailly fikk rødt kort på tampen av returkampen mot Celta Vigo og må sone karantene i finalen.

TO AV TRE UTE: Zlata Ibrahimovic og Eric Bailly må se finalen i Stockholm fra tribunen, mens Paul Pogba er bankers på laget som møter Ajax neste uke.

I tillegg er både Luke Shaw og Ashley Young uaktuelle til finalen på grunn av skader. 

Likevel ser skadesituasjonen noe lysere ut enn for bare noen uker siden.

Juan Mata samt stopperduoen Chris Smalling og Phil Jones er alle aktuelle til finalen etter å ha kommet tilbake noe tidligere enn antatt og fått verdifule minutter i Premier League.