Kampdagsintervju med Ten Hag: – Vi har lagt en god slagplan

Like før avreise London pratet United-manager Erik ten Hag med klubbmedia og var klar på at han sammen med resten at trenerteamet har tenkt ut noe lurt for å demme opp om Arsenals trusler.

– Vi har et godt lag som kommer til å ta kampen med Arsenal. Jeg er sikker på at de utvalgte kommer til å løse det på en utmerket måte. Vi har forberedt laget og har en god plan som jeg vet spillerne kommer til å følge med alt de har.

Casemiro i fokus

Også fra MUTV får Ten Hag spørsmål om fraværet av Casemiro.

Nederlenderen poengterer enda en gang at Arsenal kan slås også uten brasilianeren.

– Nå slo vi Arsenal uten Casemiro forrige gang, selv om han kom inn helt på tampen. Han bidro, men han startet ikke. Så vi vet vi kan vinne også uten Casemiro og det han bringer inn i laget.

United er det eneste laget som denne sesongen har slått Arsenal i Premier League. United-manageren sa den forrige kampen ble avgjort i de små detaljene og venter ikke noe annet heller i søndagens kamp.

– Det var en kamp som var veldig jevn og som ble avgjort med små detaljer. Søndagens kamp kommer ikke til å bli noe annerledes. Det er derfor vi må være helt sikre på at det er vi som er best på de avgjørende detaljene.

Hele intervjuet med Ten Hag, hvor han også snakker om Sancho og kampen mot Palace kan du lese her.