Leken Januzaj mot Leverkusen

Mens de fleste av de utlåntes klubber var i aksjon lørdag, var det fortsatt håp om spilletid for Adnan Januzaj og Tyler Blackett på søndag. Kun én av dem fikk spille, og det var fra benken. Likevel jublet han for resultatet, og ikke minst følgene av det:

Borussia Dortmund 3-0 Bayer Leverkusen

Det ble en god søndag for Adnan Januzaj. Ikke bare fikk han treffe sin gamle lagkamerat fra Old Trafford, Javier «Chicharito» Hernández igjen, men laget hans, Borussia, vant 3-0 foran hele 81.359 tilskuere på Signal Iduna Park.

Dermed returnerte de også til toppen av Bundesliga-tabellen foran Bayern München. Dette var klubbens femte seier av fem mulige i årets Bundesliga-sesong.

Januzaj startet oppgjøret på benken, men kom inn etter 64 minutter og burde ha pyntet ytterligere på resultatet, slik videoen under viser. Både han og ex-Red Shinji Kagawa – som for øvrig var mann bak 2-0-målet – misset imidlertid på hver sin store sjanse.

I videoen kan man se en uredd Januzaj, som vartet opp med en rekke lekre touch, og som attpåtil tok dødballer for den tyske serielederen.

Celtic 6-0 Dundee

Tyler Blackett ble sittende på benken gjennom hele dette ensidige SPL-oppgjøret hjemme på Celtic Park. Den innleide United-spilleren har bare den ene 90-minutteren han fikk i 2-1-tapet mot Aberdeen forrige helg, i tillegg til de 15 minuttene fra benken da Celtic i midtuken spilte 2-2 mot Ajax i Amsterdam.