– Alt ligger i presidentens hender

En avgjørelse blir tatt i sommer, ifølge Antoine Griezmann.

Tirsdag kom det rapporter fra en spansk journalist, som jobber tett på Atlético Madrid, om at Griezmann har fortalt klubbledelsen at han ønsker seg bort fra klubben. Onsdag kom det motstridende beskjeder fra Sky Sports, som har pratet med ansatte i klubben.

Nå har også Antoine Griezmann selv uttalt seg om klubbsituasjonen – igjen.

– Alt ligger i presidenten [Enrique Cerezo] sine hender. Vi får se hva som skjer, sier han på det spanske tv-programmet Minuto 0 ifølge Goal.com.

– Jeg trives i klubben. Agentene mine prater med Atlético, så vi får se hva som skjer. – Jeg skal ta en avgjørelse i sommer. Som sagt, så trives jeg her.  Jeg har pratet med treneren min, Koké og Diego Godin [lagkamerater].

Antoine Griezmann linkes til United.

Reklamestunt

Onsdag ettermiddag publiserte Antoine Griezmann en video på Twitter hvor han figurerer i en reklamevideo for en mobilprodusent.

Rundt 1:02 ut i videoen filmes han i telefonsamtale «José» på smart-klokka si, før han trykker på legg-på-knappen. Som vi alle vet har Manchester United en viss manager ved navn José Mourinho. Om det er tilfeldig – eller kanskje bare hans lagkamerat José María Giménez – eller nok et hint om at overgangen er like rundt hjørnet er umulig å si.

Sannsynligvis er det bare mobilprodusenten som drar nytte av overgangsryktene for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Noen av dere husker kanskje da Paul Pogba og adidas gikk sammen om en reklamevideo da overgangsryktene stormet som mest i fjor? «Don’t believe everything you read in the papers. Its all just blah, blah, blah.» skrev adidas, mens både avisoverskrifter og Manchester United-logoen figurerte i reklamen. Det endte imidlertid med at Pogba ble klar for United 9. august – halvannen uke senere.

Er dette et lignende stunt, tro?

Sergio Ramos håper på Griezmann-overgang

Real Madrid-midtstopper Sergio Ramos er bare én av de mange forsvarsspillerne i La Liga som har slitt med å håndtere den hurtige angriperen. Han uttalte onsdag til den spanske radiokanalen Cadena Cope at en eventuell Griezmann-overgang vil bety ett mindre problem for La Liga-mestrene.

– Dersom de henter ham fra Atlético, betyr det ett mindre problem for oss neste sesong. Hver spiller lever i sin egen verden, og en må ta mange slike valg. Noen ganger vil de være vanskelige, andre ganger lette. Alle er nødt til å bestemme hvor de ønsker å være for å trives, sier han ifølge Independent – som refererer til radiokanalen.

– Han er en god spiss, og toppklubbene uttrykker åpenbart interesse i ham.

Sergio Ramos.