Ny runde med FA?

Dommerrapporten blir avgjørende.

Det var litt av noen scener da Jose Mourinho entret Old Trafford til andre omgang, for å så finne sin plass på tribunen. Så flyttet han på seg to ganger til i løpet av fem minutter, men ikke ned til teknisk sone.

Grunnen til utvisningen skal være at Mourinho ikke klarte å skjule sin frustrasjon over straffesituasjonen til Matteo Darmian, hvor dommer Mark Clattenburg valgte å ikke blåse straffe.

jm123

Mourinho nektet å møte pressen etter det målløse oppgjøret, men sendte heller sin assistent Rui Faria. Assistenten kom mulig med et lite stikk til lørdagens dommer, da han svarte ”jeg synes dommeren gjorde en fantastisk jobb, mer enn det vil jeg ikke si”, på spørsmål om Clattenburgs prestasjoner.

– Det er ikke viktig hva Mourinho sier, det som betyr noe nå er hva dommeren skriver i rapporten sin. Jeg vet virkelig ikke hva som skjedde, sa Faria videre.

Mark Clattenburg har tidligere utvist Sir Alex Ferguson, i 1-0 tapet mot Bolton i 2007. Den daværende Manchester United-treneren fikk da to kamper på tribunen.