KARAKTERBOK: Les vår vurdering av Chris Smalling og Phil Jones mot Costa Rica.

terning1
terning1
terning2

Får plusspoeng for: Stor duellstyrke på et par offensive cornere.

Får minus for: Slo av bryteren noen sekunder før pause på et keeper-utspill. Kunne blitt staffet for det.

terning1

Verdt å merke seg: Hans tredje landskamp siden sesongstart forrige sesong. Ingen av dem er vunnet.

terning2

karsmallingUnited-spiller: Chris Smalling, England

terning3
terning1
terning1
terning2

Får plusspoeng for: At Costa Rica tross alt ikke skapte særlig med sjanser.

Får minus for: Tapte litt mer dueller mot Campbell enn man ønsket.

terning1

Verdt å merke seg:  Ja, godt spørsmål.

terning2

United-spiller: Wayne Rooney, England

Kom innpå for James Milner kvarteret før slutt. Fikk en del ballkontakt, hadde en lobb fra 20 meter som ble slått til corner, men gjorde eller  ikke noe som endret kampbildet.

United-spiller: Danny Welbeck, England:

Ble sittende på benken i hele kampen.

Selve kampen:

smalling

2. omgang ble ikke særlig bedre, selv om Sturridge fikk en ny sjanse midtveis i omgangen etter fint trekantspill, men han satte avslutningen fra skrått hold utenfor.

Dermed endte det 0-0, og England gikk gjennom VM uten seier. Ser man de tre kampene under ett er det veldig klart at dette engelske landslaget rett og slett var for dårlig.