– Jeg ville ha hentet begge to

Ryan Giggs skulle gjerne ha sett at United signerte både Jack Grealish og Jadon Sancho.

United-legenden trekker frem mentaliteten til Jack Grealish da han prøver å beskrive engelskmannen som spiller. Det sier han til YouTube-kanalen Webb og O′Neill.

– Saken med Grealish er at han er vant til å spille i Premier League og trenger ikke å tilpasse seg ligaen. Fra utsiden ser det ut til at han har mentaliteten som trengs for å spille for United.

– Enkelte spillere kan bli overbegeistret, men jeg tror ikke det gjelder ham. Det fine denne sesongen er at han har scoret ti mål. Det er egentlig det ene spørsmålstegnet jeg har satt ved ham. Scorer han nok mål?

– Det å score tosifret antall mål uten straffer er imponerende.

IMPONERT: Ryan Giggs er imponert over Jack Grealish.

Spilleren United har blitt koblet mest til i sommer er Jadon Sancho. Den overgangen virker bare mer og mer sannsynlig for hver dag som går. Giggs er en stor beundrer av supertalentet.

– Sancho er rask og direkte, men også en intelligent spiller.

– Det jeg liker med ham, er når han har ballen på den siste tredjedelen så får han ikke panikk. Det er mange kantspillere som gjør det.

Giggs mener at 20-åringen hadde passet inn i flere faser av United sin angrepsfotball.

– Han kan slå den riktige pasningen, og er god i kontringspillet hvis United skal spille slik, men han er også god mot lavtliggende lag, og kan dra av en mann og få ting til å skje.

Giggs avslutter med å si at han gjerne vil se begge spillerne i United-drakt neste sesong.

– Dette er to spillere som kan være tilgjengelige og er de det og vi (United) er i stand til å hente dem ville jeg ha gjort det. 

Her kan du se hele intervjuet Giggs gjorde med Webb og O′Neill på YouTube.