– Jeg ville beholdt De Gea som førstekeeper

David de Gea bør beholde plassen i United-målet, selv om Dean Henderson imponerer. Det mener tidligere United-keeper Mark Bosnich.

Mark Bosnich vet bedre enn de fleste hvor tøft det kan være å erstatte en stor United-målvakt.

Han var en av mange keepere som ble prøvd ut etter at Peter Schmeichel sluttet i United etter 1998/99-sesongen, og han kan ikke sies å ha vært noen særlig stor suksess.

Bosnich er imponert av det Dean Henderson har vist for Sheffield United, men australieren mener det uansett bør veie tyngre hva De Gea har gjort over tid.

– Henderson har gjort det helt fantastisk, og har bevist at han er en strålende målvakt, sier Mark Bosnich til Goal, men fortsetter:

– Det vesentlige er uansett at De Gea har gjort det briljant over en større tidsperiode. Han har vært litt opp og ned, men slik er det utvilsomt med alle keepere, og når du er i en større klubb så blir det gjort til noe mye større.

VAR VANSKELIG Å ERSTATTE SCHMEICHEL: Mark Bosnich prøvde, men ble aldri den trygge erstatteren United håpet på.

Derfor konkluderer Bosnich med at han mener United bør la De Gea forbli førstekeeper.

– For øyeblikket ville jeg beholdt De Gea som førstekeeper. Henderson er for god for benken, og det ville vært bortkastet for ham, så jeg ville fortsatt å låne ham ut.

Markedet for salg er kanskje ikke på topp akkurat nå, i den usikre situasjonen som alle er i, men Bosnich åpner uansett for at et salg av De Gea kan gå an hvis United bare får nok.

– Jeg ville beholdt ham så lenge en ikke får absurde summer for ham.