– Jeg vil vinne Premier League med United

Nemanja Matic håper det kan skje allerede neste sesong.

Nemanja Matic har lagt bak seg en variabel sesong med United. Første halvdel av sesongen var serberen langt bak Scott McTominay og Fred i midtbanekøen, men mot slutten har 32-åringen vært meget god. Så god at han ble belønnet med en ny kontrakt som varer ut 2023-sesongen.

Det betyr at vi får se Matic i United-drakta i mange år fremover. I løpet av de årene vil midtbanespilleren vinne Premier League med United. Det sier han til klubbens hjemmeside.

– Personlig vil jeg vinne Premier League med Manchester United. Jeg mener at klubben vår alltid er nødt til å kjempe om tittelen. 

– Vi må alltid gjøre vårt beste for klubben, noe som vi gjør for øyeblikket. Jeg mener vi ikke kan tillate oss at noen andre klubber vinner ligaen med syv til ti kamper igjen av sesongen. Vi er nødt til å være med helt til slutt.

JUBEL: Slik har vi blitt vant med å se United-gutta.

Serberen mener at det ikke er noe unnskyldning at United har et meget ungt lag.

– Vi har selvfølgelig et ungt lag, men det kan ikke være noen unnskyldning. Disse unge spillerne har allerede noen sesonger bak seg. Fra neste sesong må vi være med å kjempe om tittelen igjen. 

– Jeg vet ikke om vi kommer til å vinne, men vi må være med helt inn. Det er mitt personlige mål og jeg tror lagkameratene mine tenker det samme.