– Jeg vil vinne hver eneste kamp

Det står ikke på ambisjonene til Bruno Fernandes. Den nyankomne midtbanespilleren har en vinnerskalle som kan minne om en viss annen portugiser som har spilt i klubben.

Bruno Fernandes har fått mye ros for sine sportslige bidrag så langt i United-drakta. Ikke bare har portugiseren levert vakre pasninger og skudd, men 25-åringen har også vist at han har arbeidsvilje både frem og tilbake på fotballbanen.

LES OGSÅ: Spillerbørs sesongen 2019/20

I et intervju med Sky Sports står det ikke på ambisjonene til hva Fernandes ønsker å oppnå på Old Trafford:

– Jeg tror enhver spiller som kommer til Manchester United ønsker å vinne alt; Jeg vil vinne alt som Manchester United er med å konkurrerer i. 

– Jeg er en ambisiøs spiller som ønsker suksess og jeg vil vinne hver eneste kamp i hver eneste turnering vi er med i. 

VINNERSKALLE: Bruno Fernandes i 2-0-seieren over Chelsea.

– En guttedrøm i oppfyllelse

I samme intervju forteller også portugiseren om hvilken betydning Ronaldo har hatt for han opp igjennom årene, og at en stor drøm gikk i oppfyllelse da overgangen til Manchester United var i boks.

– Jeg er en fan av Cristiano Ronaldo og han er en spiller jeg alltid har fulgt med på, sa Fernandes. 

Uniteds nye nummer 18 forteller at Ronaldos tidligere suksess i Manchester United inspirerte han til å spille for klubben.

– Derfor var det en drøm for meg å spille for Manchester United og jeg er veldig fornøyd med å være her fordi det er en guttedrøm som har gått i oppfyllelse. 

LAGKAMERATER: Ronaldo og Fernandes spiller sammen for Portugals landslag, og til sommeren skal de regjerende mesterne kjempe om et nytt EM-trofé.

Takket Ronaldo etter overgangen

Fernandes kunne også meddele at han ikke hadde snakket med Ronaldo før overgangen, men at han sendte en melding til Ronaldo etter at han hadde ankommet Manchester.

– Jeg vet at noen spurte Cristiano om hva han syntes om meg og hvordan jeg var som spiller og person. 

– Jeg vet at han snakket godt om meg og var derfor en god referanse, så jeg sendte ham en melding etter (overgangen) for å takke ham for de vennlige ordene. 

Hvorvidt Ronaldo hadde betydning for at overgangen gikk i boks, har nå lite betydning, men det er i all fall sikkert at Bruno Fernandes er United-spiller, og vi gleder oss til å følge med på fortsettelsen.