– Jeg vil ha Jack Grealish

Rio Ferdinand er klar på hvem han ønsker at United skal hente i overgangsvinduet.

Er det én spiller det sjeldent er stille om, så er det Paul Pogba. Franskmannen har fått tillit fra start i fire av Uniteds fem siste kamper, uavhengig av turnering. Likevel er tidligere United-spiller Rio Ferdinand klar i sin tale; han vil ha Jack Grealish, uansett hva som skjer med Pogba.

– For å være helt ærlig, jeg bryr meg ikke om Pogba blir eller om han drar. Grealish er ‘min’ fyr, sa Ferdinand til Rio Ferdinand Presents LIVE.

Grealish, som har vært en viktig spiller for Aston Villa i en lengre periode, har ikke hatt de beste omtalene i mediene når det kommer til livet utenfor banen, men har fortsatt å imponere – både for Villa og for det Engelske landslaget.

Den tidligere United-stopperen kan avsløre at han har kjent Grealish siden tenårene, da Villa-kapteinen og faren besøkte Ferdinands restaurant.

– Han er en fantastisk fyr, og han elsker virkelig det han holder på med, fortsatte Ferdinand.

Det er ikke ukjent at United lenge har vært interessert i å kunne hente Grealish til Old Trafford, men det har dog kun vært rykter. Ferdinand er ikke i tvil om at Solskjær og hans mannskap bare må fortsette å kjempe om signaturen til Villa-kapteinen, i håp om å signere han før noen andre gjør det.

– Hadde jeg vært manager i et topp-lag i England, topp tre eller topp fire, hadde jeg ikke godtatt å la han være i Villa. Jeg hadde hentet han, uten tvil.