– Jeg vil ha deg, Pedro

VIDEO: Rio Ferdinand er ikke tvil om at Pedro er en mann for United.

Ryktene vil ha det til at Pedro Rodríguez er en meget aktuell erstatter dersom Ángel Di María forlater United til fordel for PSG.

De siste rapportene sier at Barcelona-vingen er interessert i å gå til United. Han skal være nær en overgang etter at Barcelona har avklart presidentsituasjonen, ifølge El Confidencial.

Rio Ferdinand har denne sommeren startet en videoserie på sin Instagram-konto, hvor han kommenterer ulike rykter i sommer. Ferdinand kommenterer Pedro-ryktene som den siste av fire rykter.

– Til slutt vil jeg kommentere ryktene om Pedro fra Barcelona. Det blir snakket om at han gå til flere klubber. Hvis jeg hadde vært en av de fire største klubbene i England, hadde jeg tatt ham hver dag i uka. Han vinner trofeer, scorer mål, viktige mål og har erfaring, sier Ferdinand i videoen.

Uttalelsene om Pedro var den siste av fire rykter. Tidligere hadde Ferdinand uttalt seg om Stones til Chelsea, Benzema til Arsenal og Müller til United.

Kilder sentralt Manchester United har angivelig avkreftet overfor en rekke engelske aviser at United ikke er på jakt etter Thomas Müller, og Bayern München har også uttalt at de ikke kommer til å selge flere spillere til United denne sommeren.

Men Rio Ferdinand er imidlertid ikke i tvil om at United bør forsøke å få klørne i Müller dersom de har en ørliten mulighet.

– Han er en fantastisk fotballspiller. Han kan spille et par ulike posisjoner, noe som er viktig slik Van Gaal liker å spille. Hvis de får ham, er det en veldig god signering.

#ferdysfootyrumours – now onto my team @manchesterunited being linked with Muller… Go get him Ed! #mufc #muller

A video posted by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on