– Jeg vil by Mourinho på en drink

Les  utdrag fra Watford-manager Walter Mazzarris pressekonferanse i forbindelse med søndagens kamp.

Italienske Mazzarri, som overtok Watford i sommer etter spanske Quique Sánchez Flores, avviste under pressekonferansen at han har noe horn i siden til José Mourinho. De to havnet gjerne i tottene på hverandre da den nåværende United-manageren var sjef i Inter på samme tid som Mazzarri ledet Napoli.  

– Jeg har tvert imot et veldig godt forhold til Mourinho, sa Mazzarri, og la til at pressen gjerne har det med å trekke frem enkeltepisoder som dem som skjedde mellom ham selv og Mourinho.

– Det samme skjer når det gjelder (Chelseas Antonio) Conte, men slike tilstander er helt normale når man kjemper om topplasseringer.  Jeg har et veldig sterkt forhold til ham (Mourinho); vi har gjensidig profesjonell respekt for hverandre, og jeg kommer til å invitere ham inn på en drink – ikke noe problem.

Om søndagens motstandere:

zi
ZLATAN – en av mange som er fryktet av Mazzarri.

– Zlatan Ibrahimovic er den type spiller jeg omtaler som «evig» og «udødelig». Jeg har møtt ham mange ganger; han er en spillertype som virkelig kan utgjøre en forskjell på fotballbanen. Vi vil forsøke, slik vi bestandig gjør med store spillere, å holde ham under kontroll. Samtidig er det viktig å ha det klart for seg at Manchester United ikke bare dreier seg om Ibrahimovic, sa Mazzarri, og listet opp:

– Rooney, Fellaini; ja, hele troppen, alle spillerne. De har en fantastisk spillerstall og vi må være forsiktige, understreket en Mazzarri som sist helg fikk sin første seier da laget hans kom tilbake fra 0-2 og til slutt vant med imponerende 4-2 over West Ham på Olympiastadion.