– Jeg vet ingenting

Thiagos far hevder han ikke vet noe som helst om sønnens framtid.

De siste dagene har det virkelig tatt seg opp med rykter rundt Thiago. Et Instagram-bilde ga vann på mølla for de som mener at midtbanespilleren kommer til å bli værende i Barcelona, mens andre hevder at spanjolen kommer til å skrive under en femårskontrakt med Manchester United i nær framtid.

Thiagos far, Mazinho, har ved flere anledninger vært involvert i Thiago-ryktene. Han uttalte tidligere i år at sønnen var misfornøyd med mangelen på spilletid, og at han ville bort fra klubben. De seneste dagene har det figurert rykter om at den brasilianske eks-fotballspilleren har solgt restauranten sin i Barcelona, og at han vil flytte sammen med sønnen Thiago til Manchester.

Nå tar Mazinho igjen bladet fra munnen, og hevder at han vet absolutt ingenting om sønnens framtid, ifølge Mundo. Videre skal han ha sagt at sønnen er rolig, fordi han har en kontrakt.

At Mazinho vet absolutt ingenting om sønnens framtid virker rimelig usannsynlig, all den tid han har vært en sentral brikke i Thiagos karrière så langt.