– Jeg var ikke nervøs

Aaron Wan-Bissaka flyr høyt om dagen og gleder seg til Wolverhampton-kampen.

Aaron Wan-Bissaka har vært en åpenbaring i United-drakta etter at han ble hentet fra Crystal Palace tidligere i sommer. 

I forkant av kampen mot Wolverhampton har høyrebacken stilt opp i et intervju med The Guardian.

Her snakker unggutten om Chelsea-kampen, Wolverhampton-kampen og hvordan han har glidd så bra inn i gruppen.

Spilte sitt eget spill

Høyrebacken tror at kampen mot Wolverhampton blir tøff, men mener at laget har mye positivt å ta med seg fra forrige kamp.

– Det kommer til å bli en tøff kamp, men det er masse positivt fra forrige kamp vi kan ta med oss, men det er også noen få områder vi kan gjøre det bedre.

– Det vi nå har i United er en god blanding av unge og erfarne spillere. Som en av de yngste mener jeg dette er viktig. Vi trenger spillere som kan sette standaren på banen og i garderoben og jeg føler vi har det nå.

FORNØYD MED LAGET: Aaron Wan-Bissaka er fornøyd med blandingen av spillere United har for øyeblikket.

21-åringen som leverte meget godt under sesongoppkjøringen i sommer sier at de kampene hjalp han før han skulle spille sin første kamp på Old Trafford.

– Jeg var ikke nervøs, men jeg tror det var mange som fulgte med på oss nysignerte spillere for å se hvordan vi gjorde det. Jeg bare blokkerte ut de tingene der og bare spilte mitt eget spill.

– Jeg fikk masse spilletid i sommer og det var veldig viktig for meg for å lære og kjenne laget.

– Disse kampene gikk veldig bra, men det er klart at første kamp på Old Trafford er spesiell, men heldigvis følte jeg at jeg gjorde en god figur.

Blir tatt hånd om

21-åringen kan fortelle at han har blitt god kompis med Axel Tuanzebe, men at også resten av laget har tatt han imot på en glimrende måte.

– Jeg har blitt god kompis med Axel Tuanzebe og han har tatt meg under vingene, men jeg må innrømme at hele laget ser etter meg. Det har rett og slett vært utrolig enkelt å komme inn i denne gruppen. Jeg har ikke blitt utelatt fra noe. Alle sammen snakker med meg og samarbeider.

GODE VENNER: Spesielt Axel Tuanzebe har tatt Aaron Wan-Bissaka godt imot.

– Fansen har også vært fantastiske og den stemningen mot Chelsea var ubeskrivelig og jeg har hørt masse positivt om bortesupporterne også, så nå er det opp til oss å få dem til ha noe juble for etter Wolverhampton-kampen. 

Les også:  Kan bli Inter-spiller i løpet av dagen