– Jeg var deppa i United

Wilfried Zaha fikk oppleve den mørke siden ved å være fotballproff under sitt opphold i Manchester United.

Det er nok en særdeles revansjesugen Wilfried Zaha som tar imot gamleklubben på Selhurst Park lørdag ettermiddag.

Revansjesugen fordi engelskmannen sannsynligvis ikke følte han fikk vist hva han er god for i den røde trøya. Nå har han igjen muligheten til å vise hva som bor inne i han. For i United var det mildt sagt ingen dans på roser for unggutten.

– Jeg var tidvis deprimert. Jeg gikk og tenkte på så mye. Når jeg ikke spiller bra trenger ingen å si noe til meg. Jeg banker opp meg selv. Det stresser meg i hjel dersom jeg ødelegger noe, sier Zaha ifølge FourFourTwo.

Zaha fikk blant annet på seg et rykte om at han hadde hatt et seksuelt forhold til David Moyes’ datter – noe som ifølge Palace-spilleren over hode ikke stemmer.

– Det var enten at jeg hadde ligget med David Moyes’ datter eller at jeg hadde en dårlig holdning. Dette er to rykter jeg har hatt på meg siden jeg forlot Man. United. Jeg har ikke hatt noe jeg skulle sagt siden, utdyper han.

Hets på sosiale medier er dessverre noe å regne med dersom du spiller fotball for én av verdens største fotballklubber, og ikke leverer uke inn og ut.

– Jeg fikk konstant tweets og vitser slengt etter meg. Jeg måtte bare finne meg i det at jeg ikke kom til å spille for United. Jeg bodde der for meg selv og hadde ikke noen å snakke med heller, sier han.