– Jeg tror på Ole, men United må få tid…

Ander Herrera har snakket litt om situasjonen United nå må komme seg gjennom.

Lørdag offentliggjorde han at han drar fra United i sommer, med en følelsesladet avskjedshilsen.

Les også: BEKREFTET: Herrera drar

Nå har Ander Herrera også gjennomført et intervju med manutd.com, der han kommer med noen interessante betraktninger om Uniteds situasjon.

– Jeg tror virkelig på Ole. Jeg tror virkelig på Michael, Mike Phelan og Demps (Mark Dempsey), men jeg tror også at de har en tøff jobb foran seg.

– Det er min mening, som supporter og som en som kjenner klubben akkurat nå. United-fansen er de beste, helt fantastiske, men laget trenger tid. De trenger tid siden dette ikke kommer til å fungere igjen fra dag én. Klubben trenger tid, selvtillit og støtte. Jeg er sikker på at de vil få det, men det eneste jeg kan be om er tid – siden dette ikke er lett, sier Herrera.

SKILLES: To gode venner, men til høsten er de på hvert sitt sted i fotballverdenen.

– Jeg er sikker på at det ikke kommer til å ta så lang tid (som 30 år) siden rett mann er «at the wheel». Han er den rette personen så jeg er overbevist om at det ikke kommer til å ta 30 år før United igjen er på toppen.

– Det er også noen gode spillere her, og noen spillere som de tror kan bli fantastiske – som Mason Greenwood og Jimmy Garner. Samtidig er det noen andre spillere som trenger tid fordi de fortsatt er veldig unge.

– Jeg er optimistisk med tanke på fremtiden, men jeg ber supporterne om å gi dem tid. Jeg håper jeg tar feil, at United kan vinne Premier League neste sesong, men klubben trenger tid, sier Herrera.

Men hvorfor er Solskjær rett?

– Han er en av de beste personene jeg noensinne har møtt innen fotballen. Alle elsker ham i garderoben. Alle vil kjempe for ham. Når du har spillere med deg, som vil kjempe for deg, så er én del av jobben gjort.

– Selv så tror jeg også på karma. Hvis du er en bra person og ærlig med spillerne og fansen så vil det lykkes før eller senere. Han har også kvaliteter og kunnskap, sier Herrera.

I et intervju med Daily Mail la spanjolen mesteparten av skylda på spillerne.

– Vi spillere må ta ansvar, alle sammen. Det er ikke rettferdig å skylde på andre. Når man har en dårlig sesong så er 75 prosent spillernes ansvar. Det er veldig lett når en manager sparkes å skylde på noen andre, men vi har alle vår del av skylda. Vi har gjort dårlige ting.