– Jeg tror kanskje at jeg er den dårligste taperen i klubben

Manchester United har ikke gått tapende ut av mange bortekamper i det siste – i ligaen har det ikke skjedd siden midten av januar 2020.

Forhåpentligvis skjer det heller ikke mot Chelsea denne søndagen.

Hvis det skulle skje, så er i alle fall Ole Gunnar Solskjær klar på at han hater å tape.

– Hvis du er i Manchester United, og du liker å tape, så er du på feil sted. Jeg viser kanskje ikke min frustrasjon like mye som Bruno, men jeg tror kanskje at jeg er den dårligste taperen i klubben. Dere har trolig ikke sett det, men noen av spillerne har det, siteres han på.

LES OGSÅ: Solskjær om Martials form – og en skadeoppdatering om Cavani og Pogba

DÅRLIG TAPER: Ole Gunnar Solskjær.

Søndag venter et nytt møte med Thomas Tuchel, som har påført Solskjær noen frustrerende nederlag, men som også selv har tapt to ganger mot Solskjær, der det ene oppgjøret var av det virkelig frustrerende slaget. Tuchel har omtalt Uniteds mirakuløse seier i Paris i 2019 som kanskje det verste nederlaget han har opplevd.

Kamper mot Tuchel kan være utfordrende å forberede seg til, siden tyskeren ofte har en overraskelse på lur, og en aldri helt vet hva en kommer til å møte.

Solskjær anerkjenner at United må forberede seg på ulike scenarioer.

– Jeg kan ikke huske at Tuchel spilte på den samme måten mot oss to ganger med PSG!

HJEMME BRA, BORTE BEST: Det har blitt borteseier i samtlige fire oppgjør mellom Thomas Tuchel og Ole Gunnar Solskjær hittil. Forhåpentligvis fortsetter dette i alle fall en liten stund til.

Sist helg gjorde Chelsea-sjefen et noe kontroversielt bytte, da han i 1-1-kampen mot Southampton byttet ut igjen Callum Hudson-Odoi etter at han hadde byttet ham inn i pausen.

Ikke alle mente at det var riktig måte av Tuchel å behandle en ung spiller på, men Ole Gunnar gir uttrykk for at han ikke har noen problemer med det Tuchel gjorde.

– Managere lever av resultater, og om du føler at noe må forandres, så forandrer du på det. En må ta noen tøffe avgjørelser, for når alt kommer til alt så handler det om resultater, som er managerens ansvar. Det betyr egentlig ikke noe om det er noen som har spilt 75 minutter eller 30 minutter.

FRUSTRERT: Thomas Tuchel var frustrert sist helg – og ikke bare på grunn av Hudson-Odoi.