– Uakseptabelt. Skuffende

Bruno Fernandes mener han ikke var borti ballen før Edinson Cavanis fulltreffer mot Fulham. Scott Parker raser mot dommerteamet etter avgjørelsen om å la målet stå.

Det var en nydelig scoring av Edinson Cavani. Så flott at United kanskje burde ventet til etter tirsdagens kamp før de ga Bruno Fernandes prisen for årets United-scoring.

Etterpå var spørsmålet likevel: Burde det vært mål? 

Uruguayaneren var i offside da David de Gea slo ballen ut, men var akkurat onside da Fernandes sparket den videre.

VAR fastslo i pausen at de mente Fernandes var borti ballen, og at det i alle fall ikke var mulig å fastslå at han ikke var borti den.

Dermed ble målet stående.

Parker: – Uakseptabelt

Det er en avgjørelse de to treneren var uenige om.

Ole Gunnar Solskjær uttalte til Sky Sports at han trodde Fernandes var borti ballen.

– Det var et fint touch av Bruno, hvis jeg har rett, sa Solskjær, som også understrekte at målscorer Cavani gjorde en god bevegelse før målet.

– Jeg tror at Edinson hadde vært offside om han ikke hadde rørt den, så det er en god bevegelse av ham.

Areola
KONTROVERS: Edinson Cavanis fulltreffer fra distanse har skapt overskrifter, ikke bare fordi det var et veldig fint mål.

Fulham-trener Scott Parker var derimot ikke i tvil om at ballen ikke var bort Fernandes’ fot.

– Det ser ikke ut til at han rører ballen for min del, uttalte Parker, som lot seg frustrere over dømmingen i situasjonen.

– Jeg forstår at dersom vi ikke hadde hatt VAR i dag, kunne man latt det målet stå. Da er det en menneskelig feil, fordi dommeren ikke vet om han har rørt den eller ikke. Da kan man akseptere det, selv om man er skuffet, sier Parker til BBC.

Parker
SKUFFET: Scott Parker er ikke imponert over dommerteamets arbeid i forbindelse med Uniteds 1-0-scoring.

Parker fortalte at han sliter med å forstå hvordan målet kan stå, når dommerne har mulighet til å se reprisen i sakte film fra flere forskjellige vinkler.

– Helt ærlig, det er uakseptabelt. Om det så må ta ti minutter å avgjøre, er det det vi må gjøre. Vi har VAR for å ta rette avgjørelser og i dag kom det en feilaktig avgjørelse. Skuffende.

Etter kampen sa Fernandes selv følgende:

– Touchet jeg den (målgivende til Cavanis mål)? Jeg vet ikke. Jeg tror ikke det, men så sa dommeren at den målgivende ble gitt til meg. Jeg bryr meg egentlig ikke – vi scoret.

– Edinson er også en toppspiss så scoringen var egentlig som ventet for meg. Supporterne så ham live for første gang, og nå ser de hva han kapabel til.

– Ikke bra nok

Portugiseren var selvsagt veldig glad for å ha supporterne tilbake på tribunen.

– Vi vet hvor viktige det er å ha dem (supporterne) på vår side. Vi forsøkte, men denne prestasjonen var ikke bra nok.

vicfulbru
DET GÅR BEDRE NESTE GANG, BRUNO: Victor Lindelöf med en liten beskjed til Bruno Fernandes under tirsdagens kamp.

Fernandes vant tirsdag kåringen for beste scoring denne sesongen, for skuddet nærmest stillestående mot Everton, men han er ikke i tvil om hva som nå er viktigst.

– Individuelle trofeer er veldig bra for spillere, men ikke viktigere enn trofeer man vinner sammen. Fotball er tross alt en lagsport, sa 26-åringen.