– Jeg synes ikke at det er en god idé

Reaksjonene til United-supporternes demonstrasjon er blandet.

Det virker som om de fleste har forståelse for protesten, og mange støtter den, men slik det ofte er selv etter demonstrasjoner hvor de fleste protesterte fredelig, så blir mye av fokuset på de som ikke gjorde det – de som kastet flasker, ødela utstyr og brøt seg inn på stadion.

Statsminister Boris Johnson ble spurt om demonstrasjonene under valgkamparbeid i Hartlepool.

– Jeg synes ikke at det er en god idé å ha forstyrrende oppførsel, demonstrasjoner av den typen, siteres statsministeren på av Evening Standard.

– Men på den andre siden, så forstår jeg folks sterke følelser.

Videre snakket Johnson om den europeiske superligaen, som var med på å utløse demonstrasjonen.

– Jeg synes det er en god ting at vi har vært i stand til å gjøre ting som gjør det ganske klart at den europeiske Superligaen ikke kommer til å bli verdsatt av folket i dette landet, eller av denne regjeringen.

Manchester United v Liverpool - Premier League
DEMONSTRANTER: Frustrerte fans møtte opp utenfor Old Trafford og spillerhotellet før kampen mot Liverpool – som måtte utsettes.

En annen minister i regjeringen, James Cleverly, har også uttalt seg om demonstrasjonene.

– Når vi ser på de scenene som vi akkurat har sett, så kan det ikke være noen unnskyldning for den type oppførsel, sa han til Sky News.

Han ga uansett uttrykk for at fansen er viktige i fotballen, og at han var glad for at hans venn og kollega Tracey Crouch har blitt utvalgt av statsministeren til å lede arbeidet med å ha en gjennomgang av fotballen, og hva som kan gjøres.

– Fans må stå i sentrum av fotballen, så selv om jeg ikke kan akseptere bildene vi har sett av å storme stadion, så må vi forstå frustrasjonen fans har, ikke bare med Manchester United, men en rekke klubber i fotballen.